ارتقای ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣5٠٠تن در سال


ارتقای ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣5٠٠تن در سال

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب سوران از توسعه مرغداری ها در شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز ساخت ١٣ واحد جدید پرورش صنعتی طیور گوشتی با ظرفیت ٢٧٠ هزار قطعه صادر شده که از این میزان 5 واحد با ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ٢٠ تا ٩5 درصد در حال اجرا است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب سوران از توسعه مرغداری ها در شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز ساخت ١٣ واحد جدید پرورش صنعتی طیور گوشتی با ظرفیت ٢٧٠ هزار قطعه صادر شده که از این میزان ۵ واحد با ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ٢٠ تا ٩۵ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایلنا محمدحنیف سپاهی اظهار داشت: تا پایان سال تعداد مرغداری‌های این شهرستان به ١۵ واحد به ظرفیت٣۵٠ هزار قطعه در هردوره برسد.

مدیر جهاد کشاورزی افزود: ظرفیت تولید مرغ با راه‌اندازی این واحد ها به ٣۵٠٠ تن ارتقا یابد.

او تصریح کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید مجوز یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان سیب وسوران صادر شده و بزودی عملیات اجرایی آن نیز آغاز می شود.

سپاهی اذعان داشت: ٢۶٠ میلیارد ریال جهت احداث وراه اندازی مرغداری‌ها و ١٠٠ میلیارد ریال هم برای احداث کشتارگاه از محل سرمایه شخصی هزینه خواهد شد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط