محسن طاهری روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانهها، زمان آغاز برداشت پیاز طرح استمرار را از نیمه نخست آذرماه در این شهرستان اعلام کرد و پایان برداشت این محصول را تا پایان اسفندماه سال جاری دانست.
وی اظهار داشت: پیازی که در حال برداشت از مزارع بوده در اواخر مرداد تا اوایل شهریورماه به روش غُدهای (آنیونسِت)کشت شده و هم اکنون در حال برداشت است.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۷۰۰ هکتار پیاز طرح استمرار در عنبرآباد کشت شده است، گفت: طبق برآورد کارشناسان از این میران سطح زیرکشت ۸۵ هزار تُن محصول برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی عنبرآباد ادامه داد: شرایط مطلوب اقلیمی امسال، استفاده از بذرهای سالم و استاندارد و همچنین تغذیه مناسب مزارع پیاز، برداشت محصولی با کیفیت را به دنبال خواهد داشت.
وی ارقام کشت شده پیاز سطح شهرستان عنبرآباد را از نوع مینِروا، سایروس، ریوبراوو، تاکی، پریماورا، گلدنای و سوبرانا دانست و عملکرد متوسط هر هکتار پیاز را ۵۰ تُن عنوان کرد.
طاهری با بیان اینکه برای برداشت هر هکتار محصول پیاز از ۷۵ تا ۸۰ نفر نیروی کارگر بومی به کار گرفته میشود، گفت: پیازکاران نسبت به برداشت منظم، مداوم و عرضه به بازارهای مصرف اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت محصول پیاز مناسب بوده لذا کشاورزان با برداشت و فروش مستمر محصول پیاز از انباشته شدن محصول جلوگیری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی عنبرآباد قیمت خرید فعلی پیاز از کشاورزان را پنج هزار تومان اعلام کرد.
طرح استمرار کشت محصولات کشاورزی با توجه به لزوم تامین نیاز بازار داخل، برنامهریزی و اجرا میشود.
مرکز شهرستان عنبرآباد در فاصله ۲۶۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.