طرز تهیه دسر لبوی خوش رنگ پاییزی
در گزارش زیر طرز تهیه دسرلبو را به شما آموزش میدهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر لبو آشنا کنیم.
مواد لازم
شیر- دو سوم پیمانه
پوره لبو- یک دوم پیمانه
خامه پاکتی صورتی - یک عدد
شکر-۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری سر پر
پودر ژلاتین - ۳ قاشق چای خوری سر پر
آب - یک چهارم پیمانه
شکر - ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)
طرز تهیه
۱- پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف شود.
۲- لبوها را با آب بپزید.
۳- وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
۴-بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشت کوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید.
۵-پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۶-سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید.
۷-بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید.
۸-سپس در قالب مد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
۹-در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل میشود.)
نکته: در هر ١٠٠ گرم از آن، ٣٨٠ میلىگرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى کند. فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکتههای قلبی در بیماران قلبی میشود. چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کمخونی جلوگیری میکند.
منبع: خراسان