مرکز فوریت‌های رسیدگی به مشکلات صنایع در همدان راه‌اندازی شد


مرکز فوریت‌های رسیدگی به مشکلات صنایع در همدان راه‌اندازی شد

همدان- ایرنا- مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری در همدان راه‌اندازی شد تا به صورت شبانه‌روزی با حضور کارشناسان به مسائل و گرفتاری‌های فعالان اقتصادی استان رسیدگی شود.

به گزارش ایرنا روز شنبه با حضور جمعی از مسوولان استان این مرکز در سازمان صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرد و از ساعت هشت صبح تا هشت شب به تقاضا و درخواست های صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی پاسخ داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در این آیین اظهار داشت: مرکز شبانه روزی رسیدگی و رفع مشکلات تولید و سرمایه‌گذاری در سال جهش تولید برای کاهش التهاب در حوزه های صنعتی و سرمایه گذاری ایجاد شده است.

ظاهر پورمجاهد با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب برای پیگیری ویژه بخش تولید گفت: براساس مصوبه ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، در این مرکز باید به طور شبانه روزی یکی از نمایندگان عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان حضور داشته باشند.

او خاطرنشان کرد: کارآفرینان و سرمایه گذاران استان می‌توانند به طور شبانه روزی مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی خود را به این مرکز اعلام کنند و دستگاه‌های مرتبط نیز موظف هستند تا در کمترین زمان ممکن مشکلات را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه از سال گذشته ۸۵ واحد راکد استان به چرخه تولید باز گشته‌اند افزود: پیش از این هم مسوولان مربوطه به صورت تمام وقت مشغول رفع موانع و مشکلات فعالان اقتصادی استان بودند اما با راه‌اندازی این مرکز روند رسیدگی سامان‌دهی شده و نظم بیشتری می‌گیرد.

مرکز فوریت‌های رسیدگی به مشکلات صنایع در همدان راه‌اندازی شد

رشد سرمایه‌گذاری و صادرات در همدان

پورمجاهد با تاکید بر ارزیابی و رصد عملکرد این مرکز، از کارشناسان حاضر خواست نهایت تلاش و دقت را برای جلب رضایتمندی متقاضیان به کار بگیرند تا آسیبی به تولید و اشتغال استان وارد نشود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان نیز گفت: در این مرکز نمایندگان بانکها، استانداری، تامین اجتماعی و دستگاه‌های اجرایی عضو هستند و در هر زمان که نیاز باشد برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی جلسه تشکیل می‌دهند.

حمیدرضا متین افزود: متقاضیان باید درخواست خود را با شماره ۰۸۱۳۱۴۴۸۸۸۸ اعلام کنند و یا در سامانه http://tashil.stsm.ir ثبت کرده و منتظر پاسخگویی کارشناسان باشند.

او یادآوری کرد: علاوه بر طرح‌های صنعتی، تولیدکنندگان بخش کشاورزی و فعالان حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم می‌توانند در تمام زمینه‌ها مانند مواد اولیه، موانع گمرکی و خدماتی را مطرح کنند تا در مدت ۷۲ ساعت به تقاضاهای اعلام شده پاسخ داده شود.

متین با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری در سال جهش تولید گفت: از ابتدای سال‌جاری در زمینه صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری شاهد افزایش چشمگیری هستیم که نشان از همت بالای تولیدکنندگان در شرایط سخت تحریم و بیماری کرونا دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان به رشد ۱۹ درصدی صادرات استان اشاره کرد و افزود: برای توسعه تولید و رونق صادرات از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم و گواه این ادعا افزایش ارزآوری محصولات صادراتی همدان در نیمه نخست امسال است.

در حدود یک هزار و ۴۰ واحد صنعتی در استان همدان مشغول فعالیت هستند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه همدان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی