طرز تهیه دسر سابونه یا ساگو کاراملی


طرز تهیه دسر سابونه یا ساگو کاراملی

پارسینه: در این مطلب روش تهیه دسر سابونه آموزش داده شده است.

طرز تهیه دسر سابونه یا ساگو کاراملی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر سابونه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

یک پیمانه سابونه یا ساگو
شیر یک لیتر
یک بسته کرم کارامل
خامه
نصف قوطی شیر عسلی یا کمتر
شکر به میزان ذائقه

طرز تهیه:

سابونه رو چند ساعت با آب خیس می‌کنیم بعد قابلمه رو می‌ذاریم روی شعله متوسط گاز. سپس شیر رو هم اضافه می‌کنیم و وقتی خوب جوشید پودر کارامل و مقدار‌ی شیر عسلی رو داخلش می‌ریزیم.

شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره. اگه شیرعسلی دوست ندارید می‌تونید به جاش شکر بریزید. فقط توجه داشته باشید که غلظتش باید از بستنی بیشتر باشه. اگه احساس کردین هنوز شله بذارین بمونه تا خودش رو بگیره.

اگه سفت بود شیر یا آب قاطیش کنید و در آخر یک بسته خامه به موادتون اضافه کنید و بریزید در میکسر. کمی که میکس شد میریزیم تو ظرف سرو می‌کنیم. نوش جان.

منبع: کوکپد

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)