چنگیز ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان دارای ظرفیتهای فراوانی در تولید زعفران بوده اما در حال حاضر نبود صنایع فرآوری و بستهبندی مهمترین مشکل پیش روی صادرات این محصول است.
وی ادامه داد: محصول زعفران استان دارای عطر، طعم و کیفیت بینظیری است که آن را قابل رقابت با برندهای معتبر در حال فروش در کشور کرده است.
ابراهیمی افزود: در حال حاضر برندسازی و بسته بندی مهمترین مشکل صادرات زعفران است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: البته در استان سطح زیر کشت زعفران هم پایین است و همین موضوع باعث شده درصد زیادی از این محصول تولیدی در لرستان مصرف شود.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای ترغیب کشاورزان لرستانی به کشت زعفران اقدام خوبی انجام داده و خوشبختانه در سالهای اخیر استقبال از کشت آن خوب بوده است.
ابراهیمی گفت: زعفران میتواند کشت مناسبی برای کشاورزان باشد چرا که آب و هوای مناسب این استان موجب شده تا این محصول در فصل کاشت به حداقل آبیاری نیاز داشته باشد.
انتهای پیام