طرز تهیه کیک گردو و ارده مقوی


طرز تهیه کیک گردو و ارده مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک گردو و ارده مقوی

امروز قصد داریم طرز تهیه کیک گردویی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور ۱ لیوان
گردو و خرما ۱ لیوان خرد شده
ارده ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

ابتدا تخم مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم، نیمی از گردو و خرما و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

مواد را در قالب چرب شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردو‌ها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

کیک گردویی را می‌توانید در میان وعده یا به عنوان دسر سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.

منبع: شیرینی با اساتید

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟