طرز تهیه مرجو خورش، غذای محلی طالقان


طرز تهیه مرجو خورش، غذای محلی طالقان

مرجو خورش، یک غذای ایرانی سنتی و محلی خاص شهر طالقان است. این خورش اصیل و بی نظیر که با ترکیب مواد اولیه سالم و مفید چون عدس، گوشت قرمز و… طبخ می‌ شود، یک غذای عالی و پرطرفدار برای تمام ایرانیان و به خصوص مردم طالقان است.

طرز تهیه مرجو خورش، غذای محلی طالقان

نام دیگر این غذا، خورش عدس طالقان می باشد. البته با توجه به مواد اولیه گفته شده برای طبخ این غذا، شما می ‌توانید مقدار آن و یا هر یک را اضافه و یا کم کنید. در واقع اگر شما به دنبال طبخ یک غذای گیاهی و سالم برای خود هستید، نیز می توانید گوشت قرمز را برای این غذا حذف نمایید و یک غذای گیاهی را برای خود طبخ و آماده کنید.

این خورش هم با پلو در وعده ناهار و ظهر سرو می‌ شود و هم چون شبیه خوراک بوده، می ‌توان در وعده شام و با نان آن را سرو کرد.

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم
عدس: ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
آلو: نصف پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
رب: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
آبغوره: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز‌های نگینی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله ۲
گوشت خرد شده و رب را نیز اضافه و مواد را تفت دهید.

مرحله ۳
بعد از کمی سرخ کردن گوشت، آب را به مواد اضافه و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت کاملاً نیم پز شود.

مرحله ۴
در این فاصله آلو‌ها را در آب خیس کنید و سیب زمینی‌ها را نیز نگینی خرد کنید.

مرحله ۵
بعد از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که گوشت نیم پز شد، باید سیب زمینی ها، عدس، آلو و ادویه‌ها را نیز اضافه و بگذارید تمام مواد کاملاً با هم پخته شود.

مرحله ۶
در آخر پخت خورش، زعفران و آبغوره را نیز اضافه کنید.

منبع: غذالند


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس نوشته و متن تولدت مبارک پسرم | عکس پروفایل تبریک تولد پسرم از طرف مادر و پدر