طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی


 طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

پاستا با کلم بروکلی گیاهی با کلم بروکلی درست می شود شما می توانید این پاستا را با ریحان هم درست کنید و به جای بادام زمینی از تخم آفتابگردان استفاده کنید. هنگام خوردن این پاستای سبز رنگ تصویری از تمام...

به گزارش زنان خبر، مواد لازم پاستا با کلم بروکلی:

ماکارونی یا پاستا با طعم سبزیجات ۱ بسته
کلم بروکلی کوچک خرد شده ۳ عدد
بادام هندی (یا زمینی) بوداده (نمکی یا بدون نمک) نصف فنجان
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده و خرد شده ۱ عدد
نمک مقداری
آبلیمو به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی:

در یک قابلمه بزرگ به مقدار لازم آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید، چند قاشق نمک اضافه کنید. بعد از جوشیدن آب، پاستا را در آب بریزید. حدود ۸ دقیقه زمان بدهید تا پاستا بجوشد و آبکش کنید.

سپس روغن زیتون در یک ظرف بریزید و کلم بروکلی، سیر، پنیر پارمسان، آبلیمو و بادام را اضافه کنید با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

در پایان بعد از آماده شدن پاستا سس تهیه شده را به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص جهت سرو بریزید.

با دانه های فلفل قرمز و پنیر پارمسان روی پاستا را تزئین می کنیم.

طرز تهیه پاستای بروکلی:

 طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

طرز تهیه پاستای بروکلی

مواد لازم پاستای بروکلی :

پاستا ۳۰۰ گرم
قارچ ۸ عدد
کلم بروکلی خرد شده یک پنجم پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
خامه ۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای بروکلی :

نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید.

در فاصله به جوش آمدن آب تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به آن یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و پیاز را داخل تابه تفت دهید.

بعد از تفت دادن پیازها قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ ها تفت بخورند و آب نیندازند.

بعد از ۴ دقیقه تفت دادن قارچ ها، کلم بروکلی را اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و کمی کلم را تفت دهید و در حین تفت دادن کلم، سیر، نمک و فلفل قرمز را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.

محتویات تابه ای که سبزیجات را داخل آن تفت دادید داخل ظرف دیگری بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن داخل آن بریزید و سس گوجه فرنگی را به همراه آویشن در روغن تفت دهید.

سپس سبزیجات تفت داده شده را داخل سس گوجه فرنگی بریزد و خامه را اضافه کنید. سس را مدام هم بزنید و اگر قوامش زیاد شد به آن مقدار کمی آب اضافه کنید.

سس آماده شده را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمیسان را به پاستاها اضافه و غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

سالاد ماکارونی با مرغ و کلم:

 طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کلم

انتهای متن/*

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان