عزیز رحیمی شنبه ۲۱ تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طول دوره رشد این گیاه ۱۰۰ تا۱۱۰ روزاست، افزود: زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات در اسفند کشت و در تیرماه برداشت میشود.
او با اشاره به اینکه روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت و افزایش تولید محصول را در پی دارد، خاطر نشان کرد: زیره تولیدی در مرودشت عاری از هرگونه سموم و کودهای شیمیایی است و می توانیم از این محصول به عنوان محصول سالم نام ببریم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه کشت و برداشت مکانیزه گیاهان دارویی در مرودشت رو به افزایش است، افزود: امسال ۳۵ هکتار از مزارع زیره سبز به صورت یکپارچه و به صورت مکانیزه و مستقیم کشت شده است.
به گفته رحیمی، نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی ،کم توقع بودن این گیاه و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
او با اشاره به شوری بخشی از زمین های کشاورزی شهرستان مرودشت، یادآور شد: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکرد های مدیریتی مناسب برای توسعه کشت این محصول است.
انتهای پیام