طرز تهیه ی کالباس خونگی

طرز تهیه ی کالباس خونگی

همان طور که می دانید کالباس هایی که در مغازه ها به فروش می رسد محتوای غذایی مناسبی ندارد و در عین حال که این موضوع را می دانیم ولی به دلیل خوشمزه بودن این غذا هر از چند گاهی استفاده می کنیم ولی ما در این نوشته برای شما طرز تهیه ی کالباس مرغ در خانه را با مواد سالم و طبیعی آموزش داده ایم که امیدواریم دوست داشته باشید و به سلامتی خود اهمیت دهید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی کالباس مرغ
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده ۲ عدد متوسط
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ

طرز تهیه ی کالباس خونگی
طرز تهیه :
ابتدا همه مرغ ها را برای اینکه راحت تر میکس شود تیکه تیکه میکنیم بعد داخل مخلوط کن میکس میکنیم ، میکس که شد ا‌دویه ها را بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های پخته شده ی نگینی رو بهش اضافه و با دست یا قاشق حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل وکیوم پر میکنیم و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی محکم باشه که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو هست.

…………………………………………………………………………………………………………….

طرز تهیه ی بستنی زعفرانی در خانه

کیک ساچر

طرز تهیه ی کاستارد زعفرانی

طرز تهیه ی فلافل خونگی