طرز تهیه پوره کامچوری، غذای هندی
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای هندی را به شما آموزش میدهیم.
پوره کامچوری هند یک پوره سیب زمینی ساده، اما بسیار خوشمزه برای دوستداران غذاهای هندی پر ادویه و پر از مزه حتما امتحان کنید که بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای پنج نفر
سیب زمینی ۵ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۵۰ گرم
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
آویشن ۱ قاشق غذا خوری
نعنا (خشک) ۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
شیر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا سیب زمینیها داخل قابلمه آب گذاشته تا بپزد.
۲- تخم مرغها را هم جداگانه آبپز کرده و پوست بگیرید. کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.
۳- وقتی سیب زمینی پخته شد آن را خوب له کنید سپس کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی کره به خورد سیب زمینی رود. تخم مرغهای آبپز را رنده بکنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
۴- ماست و خامه را با مقدار دلخواهی شیر بسته به غلظت دلخواه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس کم کم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط کنید. ادویه دلخواهتان را هم به مواد اضافه کرده و سبزیهای خشک را به آن بیفزایید.
۵- مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. روی ظرف را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود سپس روی پورهها کمی فلفل قرمز بپاشید و سرو کنید
منبع: تابناک باتو