آموزش درست کردن شیرینی اسکار
شیرینی اسکار از شیرینیهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که برای تهیه آن از گردو استفاده میشود.
مواد لازم برای شیرینی اسکار
زرده تخم مرغ:۲ عدد
گردو:۲ پیمانه
آرد:۲ پیمانه
پودر قند:نصف پیمانه
وانیل:۴/۱ قاشق چایخوری
هل:به مقدار لازم
اسانس موز:۲ قطره
کره:۱ پیمانه
طرز تهیه شیرینی اسکار
داخل ظرفی ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همچنان با نوک انگشت ورزدهید.
بعد از مخلوط شدن مواد اسانس موز و هل را اضافه کنید و کمی بعد از هم زدن آرد را کم کم به بقیه مواد بیفزایید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
سپس خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر آن را به اندازه گلولههایی کوچک مانند فندق جدا کنید و دانه دانه در سفیده تخم مرغ بینداریدو بعد از چند ثانیه داخل گردوی خرد شده بغلطانید.
گلولهها شیرینی را در سینی فر و با فاصله کنار هم قرار دهید بدون اینکه سینی را چرب کنید.
سینی را در وسط فر ۱۷۵ درجه گرم شده قرار دهیدتا به مدت بیست دقیقه شیرینی اسکار بپزد.
شیرینیها را میتوانید بعد از خارج کردن از فر و تا زمانی که داغ هستند با پودر قند تزئین کنید.
همچنین میتوانید شیرینی اسکار را در مغزهای دیگر مانند کنجد، پسته و بادام نیز بغلطانید.
زرده تخم مرغ:۲ عدد
گردو:۲ پیمانه
آرد:۲ پیمانه
پودر قند:نصف پیمانه
وانیل:۴/۱ قاشق چایخوری
هل:به مقدار لازم
اسانس موز:۲ قطره
کره:۱ پیمانه
طرز تهیه شیرینی اسکار
داخل ظرفی ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همچنان با نوک انگشت ورزدهید.
بعد از مخلوط شدن مواد اسانس موز و هل را اضافه کنید و کمی بعد از هم زدن آرد را کم کم به بقیه مواد بیفزایید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
سپس خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر آن را به اندازه گلولههایی کوچک مانند فندق جدا کنید و دانه دانه در سفیده تخم مرغ بینداریدو بعد از چند ثانیه داخل گردوی خرد شده بغلطانید.
گلولهها شیرینی را در سینی فر و با فاصله کنار هم قرار دهید بدون اینکه سینی را چرب کنید.
سینی را در وسط فر ۱۷۵ درجه گرم شده قرار دهیدتا به مدت بیست دقیقه شیرینی اسکار بپزد.
شیرینیها را میتوانید بعد از خارج کردن از فر و تا زمانی که داغ هستند با پودر قند تزئین کنید.
همچنین میتوانید شیرینی اسکار را در مغزهای دیگر مانند کنجد، پسته و بادام نیز بغلطانید.
منبع:نمناک