کیک خوشمزه و بدون شکر برای دیابتیها
آرد را سه مرتبه الک میکنیم، سپس تمامی مواد خشک را به آن اضافه میکنیم، خمیر خشک اگر نداشتید بجای آن به همان میزان خمیر مایه را با کمی از آب جایگزین کنید.
چی لازم دارم:
آرد سه لیوان
شیر خشک یک لیوان
خمیر خشک (خمیری که مستقیم با آرد مخلوط میشود) دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق غذاخوری
هل و رازیانه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
آب ولرم دو لیوان
روغن نصف لیوان
کنجد و سیاهدانه و سس مهیاوه کمی، زرده تخم مرغ یک عدد برای رویه کیک
چطور بپزم:
آرد را سه مرتبه الک میکنیم، سپس تمامی مواد خشک را به آن اضافه میکنیم، خمیر خشک اگر نداشتید بجای آن به همان میزان خمیر مایه را با کمی از آب جایگزین کنید، در ظرفی دیگر تخم مرغها را کمی با همزن میزنیم تا از حالت لختگی در بیاید و روغن و آب را به آن اضافه میکنیم، سپس مواد خشک را با قاشق چوبی هم میزنیم، مایه را به مدت زمان یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود، کف قالب را کاغذ روغنی میاندازیم، مایه را داخل قالب میریزیم روی مایه را کمی با زرده تخم مرغ که با چنگال زدیم با برس آغشته میکنیم، کنجد و سیاهدانه کمی سس مهیاوه هم میزنیم.
طبقه وسط فر که از ربع ساعت قبل گرم شده درجه صد و هفتاد تقریبا حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه (مدت زمان پخت واسه من سی و پنج دقیقه بود) در کل از کیکهای شیرین زودتر پخته میشود.
منبع:بیتوته