نقش مصرف روزانه گردو درتکثیر باکتری های خوب روده


نقش مصرف روزانه گردو درتکثیر باکتری های خوب روده
بر اساس نتایج مطالعه گذشته، مصرف روزانه گردو باعث تکثیر باکتری های خوب روده می شود و به اصلاح بعضی از فاکتورهای خطرناک بیماری قلبی هم کمک می کند.

به گزارش مهر، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در مطالعه خود به بررسی شرایط تغذیه و سلامت ۴۲ شرکت کننده در رده سنی ۳۰ تا ۶۵ سال پرداختند.

قبل از مطالعه، شرکت کنندگان به مدت دو هفته تحت رژیم غذایی غربی قرار گرفتند که سرشار از چربی های اشباع شده بود. پس از دو هفته، شرکت کنندگان به سه دسته تقسیم شدند. به مدت ۶ هفته در رژیم غذایی تمامی آن ها گردو یا روغن های گیاهی جایگزین چربی اشباع شده بود.

بعد از آن نمونه مدفوع شرکت کنندگان ۷۲ ساعت پیش از پایان رژیم غذایی غربی و همچنین رژیم غذایی تحت مطالعه جمع آوری شد.

پژوهشگران متوجه شدند در گروهی که گردو مصرف کرده بودند باکتری های مفید روده من جمله Roseburia، Eubacteria eligens و Lachnospiraceae به مراتب بیشتر بود.

باکتری Roseburia از لایه درونی روده حفاظت می کند، میزان بیشتر Eubacteria eligens موجب بهبود فشارخون می شود و میزان بالاتر Lachnospiraceae با کاهش فشارخون، کلسترول غیرHDL و کلسترول کل مرتبط است.

نتایج مطالعه جدید نشان می دهد تغییر و تحول در میکروبیوم های روده برای سلامت قلب مفید است که ناشی از خوردن گردو است.

گردو سرشار از اسیدهای چرب، ترکیبات بیواکتیو و فیبر است که بسیار برای سلامت باکتری های روده خوب است.

شرکت کنندگان در گروه رژیم غذایی گردو روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ گرم گردو مصرف می کردند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم/ لحظه واژگونی خودروی بن‌گویر با عبور از چراغ قرمز