آیا بچه دار شدن زوجین مبتلا به سرطان ممکن است؟


آیا بچه دار شدن زوجین مبتلا به سرطان ممکن است؟
نظری اظهار کرد: بیماران سرطانی میتوانند از بانک تخمک یا اسپرم خودشان برای صاحب فرزند شدن استفاده کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، لیلا نظری، متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری، با اشاره به ارائه خدمات درمان ناباروری در بیمارستان طالقانی، خاطرنشان کرد: این خدمات در بالاترین سطح و کم ترین هزینه به زوجین نابارور و دیگر مراجعان عرضه می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به سابقه ۱۰ ساله بیمارستان طالقانی در آموزش فلوشیپ ناباروری و آی وی اف، گفت: در این بیمارستان، از حدود ۲۰ سال پیش اقدامات تشخیصی و درمانی برای زوجین نابارور با حضور اساتید فوق تخصص که بیش از ۲۵ سال سابقه کار دارند، بصورت کامل و با تعرفه دولتی و طبق بسته ای که وزارت بهداشت ابلاغ کرده است، ارائه می شود.

نظری همچنین از عرضه خدمات درمانگاه های ویژه برای بیماری های زنان و زایمان در بیمارستان طالقانی خبرداد و اعلام کرد: بیماران در این درمانگاه ها تحت نظر پزشکان متخصص و فوق تخصص معاینه می شوند. در این بیمارستان برای آن دسته از مردان و زنان سرطانی که دوست دارند پس از درمان بچه داشته باشند، خدماتی ارائه می شود که شامل حفظ و مراقبت تخمک، اسپرم و جنین این بیماران است.

این متخصص زنان، به درمان بیماری تخم دان پلی کیستیک اشاره نمود و ادامه داد: درمان این بیماران با همراهی متخصص زنان و نازایی، تغذیه و متخصص ورزشی پیگیری می شود.

وی گفت: از آنجا که بیماران سرطانی پس از درمان قادر به بچه دار شدن نیستند، میتوانند از بانک تخمک یا اسپرم خودشان برای صاحب فرزند شدن استفاده کنند.

نظری گفت: درمان زنانی که دچار سقط مکرر و شکست مجدد

لانه گزینی جنین هستند، با همکاری تیمی متخصص زنان و زایمان، ژنتیک، ایمونولوژی و…، انجام می شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انشا در مورد روستا | 4 انشا زیبا درباره روستا برای پایه های مختلف تحصیلی