طرز تهیه نخود بندری


مواد لازم برای نخودآب بندری : نخود 2 لیوان جوپرک 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم سرکه 2 قاشق غذاخوری پودر آویشن به مقدار لازم طرز پخت نخود بندری : برای پختن نخود بندری کافی است دو لیوان نخود را دو روز قبل خیس کنید و در …

مواد لازم برای نخودآب بندری :

نخود 2 لیوان
جوپرک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سرکه 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن به مقدار لازم

طرز پخت نخود بندری :

برای پختن نخود بندری کافی است دو لیوان نخود را دو روز قبل خیس کنید و در طول این زمان مرتب آب آن را عوض کنید.

زودپز را روی گاز بگذارید نخودها را آبکش کنید و مجدد بشویید. داخل آن آب بریزید به اندازه دو بند انگشت آب روی آن باشد.

نمک و فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. درب زودپز را ببندید و به مدت یک ساعت قرار بدهید تا کاملا بپزد.

سپس در زودپز را باز کنید اگر کاملا نرم و پخته شده که هیچ اگر کمی سفت بود باز هم بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد.

بعد از پختن یک قاشق غذاخوری سر پر جوپرک به آن اضافه کنید و باز هم بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد. البته نباید در زودپز را ببندید.

در زودپز نیمه بسته باشد تا نخود لعاب بیندازد و جو بپزد. نخود داغ را با کمی سرکه و پودر آویشن میل کنید.

نکته:

نخود نباید له شود اما باید حسابی نرم و پخته شود.برای طرز تهیه نخودآب بهتر است از نخود درشت استفاده کنید.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس نوشته و متن تولدت مبارک پسرم | عکس پروفایل تبریک تولد پسرم از طرف مادر و پدر