ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب


ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس در استان از امروز 10 آذرماه جاری همزمان با سراسر کشور آغاز شد و به‌مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.برهمین اساس و طبق روال انتخابات گذشته این خبرگزاری روزانه با تهیه گزارش های خبری و تصویری روزانه اقدام به آخرین اخبار و اطلاعات پیرامون ثبت نام داوطلبین نمایندگی مجلس یازدهم در استان هرمزگان خواهد کرد.

ثبت نام ۷ داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان

رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان از ثبت نام ۷ داوطلب نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان هرمزگان خبرداد.

سعید ناجی در بازدید از ستاد انتخابات استان هرمزگان در گفت و گو با ایسنا، افزود: تاکنون پنج نفر از حوزه انتخابیه مرکزی بندرعباس و دو نفر از حوزه شرق هرمزگان میناب اقدام به ثبت نام کرده اند و حوزه غرب هرمزگان داوطلبی نداشته است.

وی با بیان اینکه از این تعداد یک نفر خانم و شش نفر مرد بودند، تصریح کرد: یک نفر خانم در حوزه انتخابیه بندرعباس به عنوان اولین داوطلب استان هرمزگان اقدام به نام نویسی کرده است.

ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

از بی محلی تا عدم در نظر گرفتن جایگاه ویژه اصحاب رسانه

در حالی که طبق پیامک روز گذشته استانداری هرمزگان قرار بود خبرنگاران مرکز استان جهت پوشش خبری و تصویری ساعت ۷:۳۰ به محل ستاد انتخابات در شهرستان بندرعباس مستقر در فرمانداری رفته و کارت های خود را دریافت کنند اما ساعت ۷ صبح این موضوع به ساعت ۸:۳۰ موکول شد.

خبرنگاران که از ساعت ۸ با شروع زمان ثبت نام به فرمانداری بندرعباس مراجعه کردند، به دلیل آنچه بخشنامه وزارت کشور گفته می شد از حضور در محل ثبت نام داوطلبین منع شده و حتی جایگاه مناسب یا اتاق مطلوبی برای فعالیت رسانه ای شان در نظر گرفته نشده است.

در حالی که از شهرستان های دیگر کشور خبرها از در نظر گرفتن اتاق ویژه اصحاب رسانه و محل مصاحبه یا گزارش از داوطلبین به گوش می رسد اما در بندرعباس خبری نیست و خبرنگاران تا لحظه انتشار این گزارش در مقابل درب ثبت نام داوطلبین در زیر آفتاب ایستاده یا نشسته به سر می برند و این موضوع فعالیت خبری مطلوب را از خبرنگاران و تصویربرداران سلب کرده است و همین امر سبب شد تا بسیاری از اصحاب رسانه محل فرمانداری بندرعباس را ترک کنند و مشخص نیست کارت های صادر شده جهت انجام چه اقدامی بوده است!

ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

حوزه شرق هرمزگان با ثبت نام دو داوطلب نمایندگی مجلس رونق گرفت

در حالی روند ثبت نام داوطلبین نمایندگی مجلس یازدهم از صبح امروز آغاز شده که حوزه شرق هرمزگان انگار گوی سبقت را در جذب داوطلبین از دو حوزه مرکزی و غرب ربوده است.

تاکنون منصور فرهادی و امیر موسی زارعی در محل ستاد انتخابات شرق هرمزگان در شهر میناب حاضر و در حال ثبت نام هستند.

ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

فرماندار شهرستان بندرعباس از آمادگی کامل جهت برگزاری انتخابات در حوزه مرکزی هرمزگان خبرداد.
عزیزاله کناری در گفت و گو با ایسنا، افزود: خوشبختانه تمامی روند برگزاری ثبت نام داوطلبین نمایندگی مجلس از صبح امروز در بندرعباس بدون مشکل آغاز شد.
وی با بیان اینکه تاکنون یک خانم در حال طی کردن روند ثبت نام است، اظهار کرد: ثبت نام از داوطلبین تا ۱۶ آذرماه ادامه دارد.
کناری در پایان عنوان کرد: بندرعباس، بندرخمیر، حاجی آباد، قشم و ابوموسی حوزه های انتخابیه بندرعباس به عنوان حوزه مرکزی استان هرمزگان را شامل می شود.

ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

نگاهی آماری به برگزاری ده دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در هرمزگان

انتخابات در نظام جمهوری اسلامی یکی از مؤلفه های اصلی مشارکت همگانی توأم با احساس مسئولیت مردم در اداره کشور خود است. افتخار نظام جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته، تلفیقی از دینداری و مردم سالاری در مدل جمهوری اسلامی است.مردم ایران به طور متوسط در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، هر سال یک بار در انتخابات شرکت کردند.

در همین راستا به مناسبت آغاز ثبت نام داوطلبین نمایندگی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سعی کردیم در این مطلب به تحلیل آماری ۱۰ دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان هرمزگان بپردازیم تا مروری بر اسامی اشخاصی که در آن زمان مورد تایید مردم بودند داشته باشیم.

دور اول مجلس شورای اسلامی

نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۴ اسفند ۱۳۵۸ برگزار شد و در آن هنگام عباس عباسی و غلامعباس زائری در مرحله اول به ترتیب با کسب ۵۹ و ۵۶ درصد آرا به عنوان نمابنده مردم بندرعباس انتخاب شدند و در همان دور مجلس در سال ۵۹ نیز در مرحله دوم غلامحسین حقانی با کسب ۷۰ درصد آرا به عنوان نماینده اولین دورهٔ مجلس شورای اسلامی هرمزگان وارد این مجلس شد که با شهادت شهید حقانی در مجلس ،سال ۶۱ در انتخابات میاندوره ای عباس متین با کسب ۵۰ درصد آرا به عنوان نماینده مردم بندرعباس انتخاب شد.

دور دوم مجلس شورای اسلامی

دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۶ فروردین ماه سال ۶۳ نیز مردم هرمزگان پای صندوق های رای رفتند و به سه نماینده استان خود رای دادند که سید مصطفی ذوالقدر در مرحله اول ۶۵ درصد کل آرا را کسب کرد و انتخاب دو نفر دیگر به مرحله دوم در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه همان سال کشیده شد که آقایان عباس متین و غلامعباس زائری به ترتیب با کسب ۵۷ و ۵۱ درصد کل آرای آن زمان توانستند به مجلس راه یابند.

دور سوم مجلس شورای اسلامی

نمایندگان هرمزگان در دور سوم مجلس شورای اسلامی که انتخابات آن در ۱۹ فروردین ۱۳۶۷ برگزار شد در مرحله اول سید عبدالله حسینی با کسب ۴۴، مصطفی ذوالقدر ۷۴ و غلامعباس زائری ۳۷ درصد آرای ماخوذه بودند که البته در این دوره عباس عباسی نیز در میاندوره ای اول در هفتم آباد ماه همان سال با کسب ۳۸ درصد آرای ماخوذه به جمع نمایندگان هرمزگان پیوست.

دور چهارم مجلس شورای اسلامی

دور چهارم مجلس شورای اسلامی که انتخابات آن در ۲۱ فروردین ۱۳۷۱ برگزار شد که اولین جلسه آن در ۷ خرداد ۱۳۷۱ بود این مجلس پس از خاتمه جنگ و دفاع مقدس(اعلام پذیرش قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل متحد در ۲۷تیر۱۳۶۷ و آتش بس با عراق)و تثبیت نظام سیاسی انقلابی جمهوری اسلامی ایران نیز محسوب می شد به همین سبب محور و موضوع اصلی آن ورای مجلس سوم که جنگی و بازسازی بود، این مجلس به دنبال توسعه بویژه توسعه زیربنایی در تداوم بازسازی و سازندگی ملی کشور بود.

در این دوره هرمزگان پنج نماینده روانه مجلس کرد از بندرعباس غلامعباس زائری با کسب ۳۷ درصد در مرحله اول و محمد رضایی سردره با ۵۱ درصد آرای ماخوذه در میاندوره ۱۸ اذر همان سال ، از شهرستان میناب نیز آقایان عباس عباسی با ۴۷ و سید علی میر خلیلی با ۴۷ درصد در مرحله اول و در نهایت سید عبدالله حسینی از بندرلنگه با ۵۷ درصد آرای ماخوذه در مرحله اول وارد مجلس شدند.

دور پنجم مجلس شورای اسلامی

دور پنجم مجلس شورای اسلامی که انتخابات آن در ۱۸ اسفند ۱۳۷۴ برگزار و از استان هرمزگان چهار نفر وارد مجلس شدند که به ترتیب آقایان سید علی میرخلیلی با ۶۴، عباس عباسی با ۵۵، محمد رضایی سردره با ۵۱ و سید عبدالله حسینی با ۴۸ درصد در مرحله اول انتخاب شدند.

دور ششم مجلس شورای اسلامی

مجلس ششم شاید جنجالی‌ترین دورهٔ مجلس بوده‌است. این دوره از ۷ خرداد ۱۳۷۹ تا چهار سال قانون‌گذاری کشور را بر عهده داشت. در این دوره اصلاح‌طلبان اکثریت مطلق را در دست داشتند.

در دور ششم مجلس طبق ماده ۱،تبصره۱،بند ۱۹،ردیف۳۱ مصوبه شورای اسلامی در ۱۲ آبان سال ۱۳۷۸ یک نماینده به حوزه انتخابیه "‌بندرعباس، قشم ، ابوموسی و حاجی آباد" افزوده شد و تعداد نمایندگان این حوزه از دو به سه نفر افزایش یافت.

نماینده های این دور از حوزه انتخاباتی بندرعباس، حاجی آباد، قشم و ابوموسی آقایان احمد حبیبی با ۶۲، سید مصطفی ذوالقدر با ۴۶ و علی دیرباز با ۳۹ درصد کل آرای ماخوذه در مرحله میاندوره در۱۸ خردادماه ۱۳۸۰ وارد مجلس شدند همچنین سید عبدالله حسینی به عنوان نماینده مردم غرب استان با کسب ۴۸ درصد آرا در مرحله اول در ۲۹ بهمن ماه ۱۳۷۸و سید علی میر خلیلی با ۴۶ درصد کل آرا در میاندوره ای ۱۸ خرداد ماه ۱۳۸۰ به عنوان نماینده شرق هرمزگان وارد مجلس شدند.

دور هفتم مجلس شورای اسلامی

انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی ، اول اسفند ۱۳۸۲ برگزار شد که در این مجلس نیز استان هرمزگان پنج نماینده داشت، شهریار مشیری با ۴۲ ، محمد آشوری با ۵۱ و علی دیرباز با ۲۸ درصد آرای ماخوذه به عنوان نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، قشم و ابوموسی و سیدعبدالله حسینی با ۴۶ درصد به عنوان نماینده غرب استان و علی معلمی پور با ۴۸ درصد از آرای ماخوذه نیز به عنوان نماینده مردم شرق هرمزگان در مرحله اول در اول اسفندماه سال ۸۲ نمایندگان مردم هرمزگان بودند.

در این دوره تمام نماینده های استان در اعتراض به انتصاب استاندار جدید هرمزگان دسته جمعی استعفا کردند، آن ها پس از شنیدن خبر انتصاب استاندار جدید این استان در اقدامی اعتراضی استعفای خود را در نامه ای به رییس مجلس به نمایندگان مجلس اعلام کردند و در همین راستا هیچ یک از نمایندگان استان در جلسه علنی چهارم اردیبهشت ۱۳۸۶حاضر نشدند. شهریار مشیری، نماینده بندرعباس، علی دیرباز، نماینده حاجی آباد، محمد آشوری، نماینده قشم و ابوموسی، عبدالله حسینی، نماینده بندر لنگه و بستک و علی معلمی پور، نماینده میناب و رودان در نامه ای سرگشاده به غلامعلی حدادعادل، رییس مجلس دسته جمعی استعفا کردند.

دور هشتم مجلس شورای اسلامی

انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۲۴ اسفند سال ۱۳۸۶ برگزار شد نمایندگان هرمزگان عبارت بودند از بندرعباس، حاجی آباد، قشم و ابوموسی محمد آشوری تازیانی با ۳۳،سید مصطفی ذالقدر با ۳۴ و محمد امین فرج زاده با ۲۶ درصد از کل آرای ماخوذه، از شرق استان سید علی میرخلیلی با ۳۶ درصد آرا و احمد جباری از غرب استان با ۵۸ درصد کل آرا که به مجلس راه یافتند.

دور نهم مجلس شورای اسلامی

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در آدینه ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ برگزار شد که در این دوره نیز هرمزگان پنج نماینده به مجلس فرستاد؛محمد آشوری تازیانی با ۳۵ درصد، منصور آرامی با ۳۲ درصد و ابولقاسم جراره با ۳۹ درصد از کل آرای ماخوذه به عنوان نمایندگان مردم بندرعباس، حاجی آباد، قشم و ابوموسی انتخاب شدند. در این دوره عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی با کسب ۵۸ درصد آرای ماخوذه به عنوان نماینده شرق استان و احمد جباری با ۳۸ درصد آرا نماینده مردم غرب استان انتخاب شدند.

دور دهم مجلس شورای اسلامی

هفتم اسفندماه سال ۹۴ دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان هرمزگان با استقبال ۶۷درصدی واجدین شرایط شرکت در انتخابات برگزار شد.
دراین دوره از انتخابات مردم حوزه های انتخابیه مرکز،شرق و غرب هرمزگان آقایان حسین هاشمی تختی، احمد مرادی، محمد آشوری تازیانی(برای چهارمین دوره) و حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی ذوالقدر(برای پنجمین دوره) برای حضور در مجلس دهم انتخاب کردند. در حوزه غرب هرمزگان نیز به دلیل ابطال انتخابات از سوی شورای نگهبان، در انتخابات میان دوره ای نیز ناصر شریفی راهی بهارستان شد.

ثبت نام 7 داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان/غرب هرمزگان همچنان بدون داوطلب

آمادگی میناب برای ثبت نام داوطلبین نمایندگی مجلس در حوزه شرق هرمزگان

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب گفت: شرایط لازم برای ثبت نام داوطلبین نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه شرق هرمزگان در فرمانداری میناب فراهم شده و از روز یکشنبه دهم آذرماه ساعت ۸ صبح این امر آغاز شد.

محمد احمدی در گفت وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، گفت: این شهرستان آمادگی کامل برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارد و تدابیر ویژه ای نیز اندیشیده شده است.

فرماندار ویژه میناب افزود: در صورتی که وزارت کشور و شورای نگهبان به این نتیجه برسند که برگزاری انتخابات به صورت مکانیزه انجام شود، شهرستان میناب آمادگی لازم برای اینکار را نیز دارد.

احمدی بیان کرد: ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه شرق هرمزگان از ساعت هشت صبح یکشنبه دهم آذرماه با دستور وزیر کشور در محل معاونت استانداری و فرمانداری ویژه میناب آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد.

معاون استاندار هرمزگان افزود: طی روزهای اخیر بارها به‌ اتفاق هیئت نظارت و برخی از مسئولان ستاد انتخابات، برای‌ آگاهی از میزان آمادگی ستاد انتخابات مرکز حوزه‌ انتخابیه شرق هرمزگان از محل ثبت نام کاندیداها واقع در فرمانداری میناب بازدید و دستورات لازم جهت هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد دستورات لازم داده شده است.

وی گفت: حوزه انتخابیه شرق هرمزگان با ۵ شهرستان میناب، رودان، سیریک، جاسک و بشاگرد دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

احمدی بیان کرد: رعایت اصل بی طرفی و امانتداری مهمترین اولویت برای مجریان انتخابات حوزه شرق هرمزگان است و رفتار و عملکرد همه اعضا برگزاری انتخابات باید مطابق با قانون باشد.

معاون استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: کمیته اطلاع رسانی حوزه انتخابیه شرق هرمزگان نیز در محل فرمانداری میناب کار خود را آغاز کرده و تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌های موردنیاز برای برگزاری پرشور و نشاط انتخابات را در میناب فراهم آوریم تا همه واجدین شرایط بتوانند در سرنوشت سیاسی خود مشارکت فعال داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از حوزه شرق هرمزگان ۱۴ نفر اقدام به نام‌نویسی کردند و در پایان حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مصطفی ذوالقدر راهی بهارستان شد.

آمادگی بندرلنگه برای ثبت نام از داوطلبین نمایندگی مجلس در حوزه غرب هرمزگان

فرماندار شهرستان بندرلنگه از آمادگی کامل حوزه غرب استان برای ثبت‌نام از داوطلبین نمایندگی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبرداد.

علی نیکویی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تمامی تدابیر لازم برای ثبت‌نام داوطلبین نمایندگی مجلس شورای اسلامی اندیشیده شده است، تصریح کرد: با برگزاری جلسات مختلف و تشکیل کمیته‌های ذی‌ربط هماهنگی لازم صورت گرفته و مشکلی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: داوطلبین حوزه‌های غرب استان هرمزگان شامل پارسیان، بستک و بندرلنگه برای ثبت‌نام می‌توانند به فرمانداری شهرستان بندرلنگه مراجعه کنند.

نیکویی با اشاره به اینکه ثبت‌نام داوطلبین از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه در محل فرمانداری شهرستان بندرلنگه انجام می‌شود، اضافه کرد: داوطلبین از ساعت ۸ الی ۱۸ می‌توانند با مراجعه به فرمانداری شهرستان بندرلنگه مراحل ثبت‌نام خود را طی کنند.

فرماندار شهرستان بندرلنگه در پایان گفت: با تمهیدات صورت گرفته از سوی استاندار هرمزگان مجموعه ستاد انتخابات غرب استان هرمزگان با تمام توان و رعایت قانون در راستای برگزاری انتخاباتی باشکوه و با حضور حداکثری مردم تلاش می‌کند.

به گزارش ایسنا، در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از حوزه غرب هرمزگان ۲۴ نفر اقدام به نام‌نویسی کردند و در پایان پس از عدم‌تأیید انتخابات در حوزه غرب و منتخبی خالد زمزم نژاد، نیز ناصر شریفی در انتخابات میان‌دوره‌ای راهی بهارستان شد.

ثبت‌نام داوطلبان نمایندگی مجلس در هرمزگان آغاز شد

رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان اعلام کرد: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس در استان از امروز ۱۰ آذرماه جاری همزمان با سراسر کشور آغاز شد و به‌مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.

سعید ناجی صبح امروز در جمع خبرنگاران، با بیان این مطلب افزود: داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در هرمزگان می‌توانند از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه سال جاری از ساعت ۸ صبح الی ۱۸ در طول یک هفته برای ثبت‌نام به مراکز حوزه‌های انتخابیه مراجعه کنند.

وی از داوطلبان انتخاباتی خواست تا برای سهولت ثبت‌نام و اجتناب از هرگونه معطلی به هنگام مراجعه برای ثبت‌نام، مدارک اعلام شده و لازم از قبیل کارت ملی، شناسنامه، عکس و مدرک تعیین وضعیت خدمت نظام وظیفه و همچنین مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن را همراه داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در خصوص امکان تمدید زمان ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس وجود دارد، بیان کرد: از نظر قانونی، ثبت‌نام در چارچوب زمان‌بندی از قبل اعلام شده انجام می‌شود.

ناجی ادامه داد: سه مرکز حوزه انتخابیه بندرعباس، میناب و بندرلنگه در هرمزگان برای ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم وجود دارد.

وی در خصوص آمار احتمالی داوطلبان انتخابات مجلس در هرمزگان گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از استقبال گسترده داوطلبان انتخابات در شهرستان‌های ۱۳ گانه استان است.

رییس ستاد انتخابات استان هرمزگان به ضرورت استعفای دو گروه از مدیران اشاره کرد و افزود: نخست آن دسته از مدیرانی که برابر قانون در هیچ حوزه انتخاباتی کشور نمی توانند داوطلب نمایندگی مجلس شوند، مگر این‌که شش ماه قبل از ثبت‌نام از سمت خود استعفا، و استعفای آنها مورد قبول مسوول مافوق قرار گرفته باشد.

وی ادامه داد: مورد دوم افرادی که برابر قانون در قلمرو ماموریت خود نمی توانند داوطلب نمایندگی شوند و نمی‌توانند ثبت‌نام کنند، مگر این‌که شش ماه قبل از ثبت‌نام استعفای خود را تقدیم و در آن پست به‌ هیچ وجه شاغل نباشند.

ناجی خاطر نشان کرد: این افراد اگر بخواهند در حوزه‌های انتخابیه‌ غیر از قلمرو ماموریت خود نامزد شوند، نیاز به استعفا نخواهند داشت.

وی به شرایط عمومی داوطلبان اشاره کرد و گفت: طبق قانون انتخابات، برای ثبت‌نام، افراد علاوه بر التزام عملی به اسلام و قانون اسلامی و ولایت مطلقه فقیه، باید دارای تابعیت جمهوری اسلامی، مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن، شرایط حداقل سنی ۳۰ سال تمام و حداکثر ۷۵ سال تمام، نداشتن سوء شهرت و همچنین دارای سلامت جسمانی باشند.

این خبر بروزرسانی می شود...




فرود اضطراری بالگرد نخست وزیر ارمنستان + فیلم