رشته مهندسی صنایع مبلمان هنوز دانشجو ندارد


رشته مهندسی صنایع مبلمان هنوز دانشجو ندارد

رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر گفت: مجوزهای لازم برای راه اندازی رشته مهندسی صنایع مبلمان در این مؤسسه از وزارت علوم دریافت شده اما هنوز دانشجویی پذیرش نداشته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین علی امامی فر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مهمترین وظیفه دانشگاه ها در عصر حاضر تولید علم مفید و تربیت نیروهای کارآمد برای تحقق اهداف متعالی مراکز آموزش عالی و جوامع بشری است، اظهار کرد: چشم انداز ما تبدیل کردن این مرکز به یک مجموعه علمی و اخلاقی بزرگ برای تربیت نیروهای متخصص، با اخلاق و کارآمد است و طی سال های اخیر گام های مثبتی در راستای تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین برداشته ایم.

وی با بیان اینکه طی هفت سالی که از فعالیت این ‏مؤسسه می گذرد، حدود ۹۰۰ دانشجو فارغ التحصیل شده اند، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ دانشجو در ۱۵ کد رشته شامل مدیریت، حسابداری، حقوق قضایی، کشاورزی، مهندسی نرم افزار، مهندسی صنایع مبلمان، مهندسی عمران، برق و مکانیک، در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول تحصیل بوده که بیشتر دانشجویان بومی شهرستان و روستاهای اطراف آن هستند و تعداد قابل توجهی دانشجو نیز از شهرهای بروجرد، نهاوند، تویسرکان، اراکو تهران داریم.

امامی فر افزود: با توجه به اینکه اکثر دانشجویان ما بومی شهرستان هستند پس نیازی به خوابگاه نیست اما برای رفاه حال دانشجویانی که از شهرهای و استان های اطراف به این مؤسسه رفت و آمد دارند، با رایزنی با سایر دانشگاه های ملایر چون دانشگاه ملی و دانشگاه آزاد، امکان استفاده از خوابگاه های آنها برای دانشجویان ما فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از آزمایشگاه های تخصصی رشته ها را داخل مرکز داریم و در صورت نیاز دانشجویان می توانند با هماهنگی به عمل آمده از آزمایشگاه های تخصصی سایر مراکز آموزش عالی ملایر نیز بهره مند شوند، خاطرنشان کرد: در این مرکز ۶۰ درصد شهریه وزارت علوم را از دانشجویان دریافت می کنیم و حتی در دریافت شهریه برخی رشته ها تا ۵۰ درصد نیز تخفیف می دهیم. این مرکز امکان ادامه تحصیل را برای کارمندان و سایر شاغلان فراهم کرده است چرا که بیشتر کلاس های مؤسسه در روزهای پنج شنبه و جمعه دایر است و علاقمندان به ادامه تحصیل می توانند با فراغ بال ثبت نام کنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه ملایر شهر ملی مبل منبت و در آستانه جهانی شدن است بنابراین با توجه به وجود رشته مهندسی صنایع مبلمان در این مؤسسه چه گامی در این زمینه برداشته شده است؟ گفت: محل این مرکز در شهرک مبل قرار گرفته که مزیتی بزرگ محسوب می شود، از سوی دیگر با توجه به زیرساخت های موجود مجوزهای این رشته از وزارت علوم دریافت شده اما هنوز دانشجویی پذیرش نداشته ایم.

امامی فر به وجود یک مشکل اساسی در جذب دانشجو در این رشته اشاره کرد و افزود: وزارت علوم پیش نیاز جذب دانشجو را داشتن مدرک دیپلم ریاضی فیزیک و یا مدرک پیش دانشگاهی درنظر گرفته این درحالیست که رشته مهندسی صنایع مبلمان بیشتر به حوزه کاری هنرستان ها و فنی و حرفه ای نزدیک است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت علوم باید انتخاب این رشته دانشگاهی را برای دانش آموزان هنرستان ها لحاظ می کرد نه رشته های نظری، اضافه کرد: به همین علت هنوز پذیرش دانشجو نداشتیم و درصدد اصلاح و رفع این مشکل هستیم.

رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر بیان کرد: براساس ضوابط وزارت علوم، مؤسسه باید زیر نظر و با تصمیمات هیئت امنا، اداره و مدیریت شود به همین علت اعضای هیئت امنا را علاوه بر خودم شامل حجت الاسلام احسان ترکاشوند، دکتر فرشاد دشتی، دکتر محسن ذوالفقاری، دکتر محمد ملکی، دکتر سعید باقری و دکتر حسن ساری‌خانی به وزارت علوم معرفی کرده و پس از تأیید از سوی وزیر علوم، نخستین جلسه هیئت امنا را در مهرماه تشکیل دادیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مهمترین هدف ما در حال حاضر ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در این مرکز این، تصریح کرد: به تعبیر و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشگاه ها باید تمدن ساز باشند و این مهم جز با ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش محقق نمی شود.

وی با بیان اینکه دریافت مجوز رشته های حقوق، مدیریت، مهندسی کامپیوتر و حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد یکی دیگر از اهداف امسال مرکز به شمار می رود و در این راستا با وزیر علوم ملاقاتی داشتیم و قول مساعد را از وی گرفتیم، اظهار کرد: امروزه جوامع به دانشگاه های نسل سوم نیازمند هستند تا متناسب با نیازمندی ها، پتانسیل ها و ظرفیت موجود در آن منطقه با استفاده از تخصص و دانش علمی اساتید و دانشجویان به سمت کارآفرینی پیش بروند بنابراین ما نیز در این مؤسسه در رشته های مکانیک و کشاورزی به دنبال کارآفرینی هستیم.

امامی فر یادآور شد: به همین منظور طبق توافق صورت گرفته با سازمان فنی و حرفه ای مقرر شده است در کنار آموزش تخصصی ما، کلاس و کارگاه آموزشی یک سری دروس مشترک توسط این سازمان برای دانشجویان برگزار و در پایان برای دانشجویان گواهی مهارت صادر شود که با این اقدام دانشجویان هم مدرک کارشناسی معتبر را از این مؤسسه و هم گواهی مهارت های مختلف را از فنی و حرفه ای دریافت می کنند که در جذب بازار کار شدن و حتی کارآفرینی آنها نقش مهمی ایفا می کند.

رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر در بخش دیگری از سخنانش درباره نیازمندی ها و کمبودهای این مرکز نیز خاطرنشان کرد: زمین و ساختمان این مؤسسه متعلق به ما نبوده و استیجاری و ملک سازمان فنی و حرفه ای است که امیدواریم مسئولان شهرستان مساعدت لازم را در زمینه اختصاص زمینی به این مؤسسه مبذول دارند البته به تازگی در نشستی با فرماندار ملایر قول مساعد وی را گرفتیم که با همکاری سایر نهادها و ادارات این مهم محقق شود.

‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر در ابتدای مهرماه سال ۹۱ تأسیس شد، این مرکز، ‏یک مؤسسه غیرانتفاعی و خودگردان بوده و هیچ گونه بودجه و اعتبار دولتی دریافت نمی کند و زیر نظر وزارت علوم مدارک دانشجویان صادر می شود.

انتهای پیام‏

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه همدان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟