تاریخچه و نکاتی مهم برای تهیه سس سالاد


سالاد‌ها یکی از بخش‌های منوی غذایی ما هستند. آن‌ها گاهی در حکم یک همراه غذا هستند و گاهی هم خودشان یک وعده غذایی می‌شوند.

تاریخچه و نکاتی مهم برای تهیه سس سالاد
صرفنظر از اینکه چه نوع سالادی را درست می‌کنید، همه سالاد‌ها نیازمند سس هستند.

تاریخچه سس سالاد

بابلی‌ها نزدیک به ۲۰۰۰ سال پیش از روغن و سرکه برای ریختن روی سبزیجات استفاده می‌کردند. مصریان سالادشان را با روغن، سرکه و ادویه‌های آسیایی طعم‌دار می‌کردند. طبق گفته‌ها مایونز ۲۰۰ سال پیش توسط یک نجیب زاده فرانسوی ابداع شد. کلمه سالاد هم از کلمه لاتین herba salta یا سبزیجات نمک زده می‌آید بنابراین به این نام است، چون سبزیجات معمولا با مقداری سس حاوی نمک مزه‌دار می‌شوند.

سس هزار جزیره از تکه‌های زیتون سبز، فلفل، خیارشور، پیاز، تخم مرغ پخته و سایر مواد خیلی ریز خرد شده مثل چند نوع سبزی معطر درست شده است. این سس به یاد هزاران جزیره در رودخانه سن لورن، نامگذاری شده است.

چند نکته مهم که باید بدانید

نقش سس خردل در سس سالاد
سس خردل در اغلب سس‌های سالاد استفاده می‌شود، چون در واقع به عنوان یک امولسیون کننده بین سرکه و روغن عمل می‌کند. سس خردل و سرکه را به آرامی بهم بزنید و روغن را در حین هم زدن به آرامی اضافه کنید. این کمک می‌کند که روغن از ترکیب سس جدا نشود.

مدت زمان نگهداری
معمولا نهایت عمری که یک سس سالاد می‌تواند داشته باشد، حداکثر ۲ هفته و آن هم در یخچال است.

شیوه نگهداری
آن‌ها را در شیشه‌های دردار و یا ظرف‌های واشردار نگهداری کنید تا هم طعم خود را حفظ کنند و هم خشک و خراب نشوند.
منبع:برترین ها

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شهادت دو تن از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان