راهکار محققان کشور در افزایش پایداری مواد مؤثره


راهکار محققان کشور در افزایش پایداری مواد مؤثره

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با نانو کپسوله کردن ماده مؤثره صنایع غذایی و دارویی راهکاری برای افزایش پایداری این مواد در محصول نهایی ارائه کردند.

اتاق خبر 24:

کارشناس بخش تحقیق و توسعه :

اسانس برگاموت از پوست میوه درخت برگاموت به روش فشردن سرد به دست می‌آید. این درخت از تیره مرکبات و در جنوب کشور به "ترنج" معروف است. عطر و مزه‌ اسانس برگاموت شبیه به‌لیمو ولی ملایم‌تر و مطبوع‌تر از آن است؛ از این رو از آن برای معطر کردن چای استفاده می‌شود.

اسانس این گیاه در قالب میکروانکپسوله تولید شد تا هنگام اختلاط با چای و یا بعد از باز کردن در قوطی چای، عطر و طعم آن به مرور زمان کاهش نیابد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟