هوش مصنوعی گوگل چگونه به تشخیص بیماری‌ها کمک می‌کند؟


این روزها تحقیقات گسترده در زمینه هوش مصنوعی و به کارگیری آن در عرصه درمان انجام می‌شود. ولی واقعیت این است که این خدمات همچنان به صورت آزمایشی در عرصه بهداشت و درمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنچه که به صورت کاربردی در بیمارستان‌ها و مطب پزشکان استفاده می‌شود بسیار ساده‌تر از خدمات تخصصی هوش مصنوعی است و کمتر از آنچه که از هوش...

این روزها تحقیقات گسترده در زمینه هوش مصنوعی و به کارگیری آن در عرصه درمان انجام می‌شود. ولی واقعیت این است که این خدمات همچنان به صورت آزمایشی در عرصه بهداشت و درمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنچه که به صورت کاربردی در بیمارستان‌ها و مطب پزشکان استفاده می‌شود بسیار ساده‌تر از خدمات تخصصی هوش مصنوعی است و کمتر از آنچه که از هوش مصنوعی توقع دارید در این زمینه به کار می‌رود.
دو تحقیق مجزا که این هفته در مورد واحد هوش مصنوعی DeepMind گوگل منتشر شد، تفاوت عمده میان ابزارهای جدید یادگیری عمیق و میزان به کارگیری نرم‌افزارهای خودکارسازی برای پزشکان را نشان می‌دهد.
در آخرین گزارشی که در نشریه Nature به چاپ رسیده است، محققان DeepMind نتایج حاصل از فعالیت‌های خود در پروژه یادگیری عمیق را منتشر کردند و توضیح دادند که به کمک فناوری جدید خود می‌توانند نارسایی‌های کلیه در بیماران بستری شده در بیمارستان را ۴۸ ساعت پیش از بروز نخستین علایم بیماری تشخیص دهند. این فناوری هوشمند بسیار دقیق‌تر از برنامه‌های رایانه‌ای کنونی از جمله سیستم‌های پیش‌بینی مخصوص بیماران عمل می‌کند.
گروه DeepMind گوگل این هفته همچنین گزارشی را مربوط به بررسی‌های یک مرکز تحقیقاتی منتشر کرد و گفته شد یک برنامه‌ رایانه‌ای موسوم به Streams را در این زمینه به کار می‌گیرند. این برنامه رایانه‌ای از فناوری هوش مصنوعی بهره نمی‌برد و در عوض می‌تواند در زمینه‌های مختلف از جمله هشدار به علایم خطرناک در بیمار به پزشکان کمک کند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


35 تصویر زمینه دخترانه جدید از عکس های شیک کیوت و با کلاس 2022