طرز تهیه کمپوت شلیل با طعم و مزه ایده آل
کمپوت یکی از بهترین دسرها میباشد که به عنوان میان وعده میتوان استفاده کرد، همچنین دارای فیبر و مواد مغذی میباشد و برای افراد بیمار جزو غذاهای راحت هضم محسوب میشود.
کمپوت یکی از بهترین دسرها میباشد که به عنوان میان وعده میتوان استفاده کرد، همچنین دارای فیبر و مواد مغذی میباشد و برای افراد بیمار جزو غذاهای راحت هضم محسوب میشود، در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه کمپوت شلیل را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه کمپوت شلیل
شلیل کال:۱/۲ کیلو
آب: یک لیوان
شکر: یک لیوان
طرز تهیه کمپوت شلیل با طعم عالی
برای درست کردن کمپوت شلیل ابتدا شلیلها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش بریزید و بعد از زمان یک دقیقه بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوست آنها به راحتی جدا شود و حالا آن را به دو نیم تقسیم کنید و هسته آنها خارج کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کمپوت شلیل حالا آب و شکر را درون قابلمه با هم مخلوط کنید سپس اجازه دهید بر روی حرارت باشد تا مخلوط شکر و آب غلیظ شود.
زمانی که شربت کمپوت به غلظت مورد نظر خود رسید تکهها شلیل را داخل قابلمه بریزید سپس بعد از اینکه تکههای شلیل پخته شدند حرارت را خاموش کنید فقط دقت داشته باشید که شلیلها نباید له شوند.
حالا آن را در جای مناسب قرار دهید و بعد از خنک شدن، کمپوتها را درون بطریهای شیشهای قرار دهید و درب آن را محکم ببندید سپس در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.
نکات تکمیلی
۱. این کمپوت خوشمزه را میتوان در کنار انواع بستنیهای ساده مانند بستنی سنتی و وانیلی میل کرد.
۲. این دستور تهیه را میتوانید برای کمپوت هلو نیز استفاده کنید.
منبع: آرگا
مواد لازم جهت تهیه کمپوت شلیل
شلیل کال:۱/۲ کیلو
آب: یک لیوان
شکر: یک لیوان
طرز تهیه کمپوت شلیل با طعم عالی
برای درست کردن کمپوت شلیل ابتدا شلیلها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش بریزید و بعد از زمان یک دقیقه بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوست آنها به راحتی جدا شود و حالا آن را به دو نیم تقسیم کنید و هسته آنها خارج کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کمپوت شلیل حالا آب و شکر را درون قابلمه با هم مخلوط کنید سپس اجازه دهید بر روی حرارت باشد تا مخلوط شکر و آب غلیظ شود.
زمانی که شربت کمپوت به غلظت مورد نظر خود رسید تکهها شلیل را داخل قابلمه بریزید سپس بعد از اینکه تکههای شلیل پخته شدند حرارت را خاموش کنید فقط دقت داشته باشید که شلیلها نباید له شوند.
حالا آن را در جای مناسب قرار دهید و بعد از خنک شدن، کمپوتها را درون بطریهای شیشهای قرار دهید و درب آن را محکم ببندید سپس در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.
نکات تکمیلی
۱. این کمپوت خوشمزه را میتوان در کنار انواع بستنیهای ساده مانند بستنی سنتی و وانیلی میل کرد.
۲. این دستور تهیه را میتوانید برای کمپوت هلو نیز استفاده کنید.
منبع: آرگا