ظرفیت قانونی تهاتر در کرمان مورد استفاده قرار گیرد


ظرفیت قانونی تهاتر در کرمان مورد استفاده قرار گیرد

کرمان - ایرنا - باید از ظرفیت قانونی بند و تبصره پنج قانون بودجه کشور، موضوع تهاتر بدهی های قطعی پیمانکاران و فعالان اقتصادی با مطالبات دولت، در استان کرمان به خوبی استفاده کرد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، رئیس اتاق صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در نشست جمعی از فعالان اقتصادی با مدیران استان گفت: باید از ظرفیت قانونی بند "و" تبصره پنج قانون بودجه کشور، موضوع تهاتر بدهی های قطعی پیمانکاران و فعالان اقتصادی با مطالبات دولت، در استان کرمان به خوبی استفاده کرد.

سیدمهدی طبیب زاده افزود: مطالبات سنگین پیمانکاران از دولت و روش های دشوار برای وصول آنها، این ظرفیت را زمین‌گیر کرده و باید به شیوه هایی آن را فعال کرد.

وی با بیان اینکه در بحث تهاتر ناعادلانه‌ترین رفتار با بخش خصوصی صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: از مجلس درخواست می کنیم در این رابطه قانون مجلس و نه آئین نامه های مختلف موجود را ملاک قرار دهد تا بخش خصوصی واقعی بتواند از این ظرفیت استفاده کند.

در ادامه این نشست نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بخشنامه مربوط به بند "و" تبصره پنج قانون بودجه به تازگی ابلاغ شده و این استان باید هر چه سریعتر برای استفاده مناسب از آن، فهرست پیمانکاران و لیست بدهی های آنها را جمع آوری تا بررسی ها برای تهاتر با مطالبات آنها از دولت صورت گیرد.

محمدرضا پورابراهیمی تصریح کرد: در این زمینه اولویت با پیمانکاران بومی است که در صورت داشتن بدهی قطعی به بانک ها و مطالبه از دولت در سال ۹۶ می توانند اسناد خود را ارائه و از این فرصت تهاتر استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۴۰ هزار میلیارد تومان در کشور ظرفیت تهاتر در نظر گرفته شده است.

پورابراهیمی، در بخش دیگری از سخنان خود به مراحل نهایی تصویب پیش نویس بند "و" تبصره ۱۶ قانون بودجه در کمیسیون اقتصادی مجلس اشاره کرد و گفت: بر اساس این پیش نویس برای افرادی که از سال ۹۳ تاکنون تا سقف ۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت کرده‌اند و به هر دلیلی نتوانسته‌اند بدهی خود را پرداخت کنند، مواردی لحاظ شده است.

وی بیان کرد: در این رابطه قرار است سود مرکب از کل قرارداد بانکی حذف و به سود ساده تبدیل شود و همچنین هر میزان که تاکنون از بدهی خود پرداخت کرده از اصل بدهی کم می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: برای افرادی که بدهی خود را در این مدت تسویه کرده‌اند نیز جایزه خوش حسابی در نظر گرفته می شود که این جایزه می تواند تسهیلات جدید بانکی با نرخ ترجیحی باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان نیز گفت: این استان سال گذشته به خوبی از ظرفیت تهاتر استفاده کرد و حدود ۴۶۰ میلیارد تومان تهاتر انجام شد که ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه مالیاتی و بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه بانکی بود.

حمید شیخ اسدی ادامه داد: سال گذشته کرمان به جز استان های اصفهان و مشهد که شرایط ویژه‌ای در این موضوع داشتند، رتبه اول تهاتر در کشور را به خود اختصاص داد.

وی بیان کرد: برای سال جاری نیز تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان سند را برای تهاتر آماده کرده‌ایم که البته هنوز هم این اسناد در حال افزایش است.

در این نشست جمعی از مدیران بانک‌ها و پیمانکاران به بیان نظرات و پیشنهادهای خود برای تحقق تهاتر در سال جاری بیان کردند.

۷۴۴۰/‏۳۰۲۹

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کرمان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید