بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)


در واقع مخاطبان صرفا به منظور صرف یک وعده غذایی به رستوران شما مراجعه نمی کنند و هدف اساسی تجربه یک احساس خوشایند خواهد بود.

پول نیوز؛ مازیاردانیالی- چه فاکتور هایی مراجعه مجدد مشتریان به یک رستوران خاص را تضمین می کنند؟ واضح است که هر فردی به دنبال کیفیت مطلوب، طعم خوب، فضای دلنشین و خدمات رضایت بخش خواهد بود اما این موارد تنها عواملی نیستند که مشتری را به سمت تجربه ای تکرار شدنی سوق دهند. اکنون ممکن است نام رستورانهایی را به خاطر آورید که حتی با وجود رفتار نه چندان دوستانه کارکنان و یا خدمات نامطلوب، باز هم پر از مشتری هستند! چه اتفاقی افتاده است؟ آیا اصلا چنین حالتی امکان دارد؟ پاسخ قطعی به این پرسش ها "مهارت رستوران مورد نظر در برندینگ کسب و کار خود" خواهد بود!

با استفاده از تکنیک های موثر برند سازی از جمله انتخاب نام تجاری مناسب و طراحی های منحصر به فرد برای فضای رستوران و اقلام مصرفی، می توان ظرف مدت زمان کوتاهی در معرض دید عموم قرار گرفت. مدتی است که برندینگ تبدیل به بستری مهم در راستای جذب مشتریان به کسب و کار های مرتبط با سبک زندگی همچون رستورانها شده است. در واقع مخاطبان صرفا به منظور صرف یک وعده غذایی به رستوران شما مراجعه نمی کنند و هدف اساسی تجربه یک احساس خوشایند خواهد بود. برای کسب و کار های فعال در عرصه مواد غذایی به ویژه رستورانها، طراحی یک هویت بصری قوی از جمله اصلی ترین ابزارهای برندینگ است.

در ادامه نمونه های موفقی از برندینگ با تکیه بر "ایجاد هویت بصری منحصر به فرد" معرفی می شود که با الهام گیری از آن ها قادر به برند سازی رستوران خود خواهید بود. هویت سازی تمام اجزای رستوران را در بر می گیرد، از لوگو گرفته تا بسته بندی غذاها و حتی منو.

KrisKros طراحی شده توسط Noor Aghar

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

KrisKros رستورانی موفق است که در زمینه پخت غذاهای متنوع از ملیت های گوناگون فعالیت دارد. در واقع فرصت تجربه بهترین طعم ممکن از سراسر آسیا، آمریکا و مدیترانه در این رستوران برای مشتریان امکان پذیر خواهد بود. برندینگ KrisKros بر اساس اشکال هندسی صورت گرفته است که ظاهری جذاب به آن بخشیده و همین موضوع تاثیر مهمی در جلب نظر مشتریها داشته است.

رستوران غذاهای دریایی Trout Stout طراحی شده توسط Kelly Lender

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

تلفیقی از رنگ های طبیعی با یک طراحی ساده برای لوگو، احساس بی نظیری از برندینگ حرفه ای را به مشتریها القا می کند. استفاده از اپلیکیشن مخصوص برای این رستوران یکی دیگر از روش های جلب نظر مخاطبان بیشتر خواهد بود.

رستوران Dog House طراحی شده توسط Lauren Prueter

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

در این پروژه برندینگ از تکنیک های تایپوگرافی یا همان فن چاپ استفاده شده است. ترکیب رنگ سیاه و سفید، حال و هوای خاصی به این طرح بخشیده است.

رستوران CORE طراحی شده توسط Amy Sheehan

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رنگ ها و اشکالی که برای برندینگ این رستوران انتخاب شده اند، بسیار ماهرانه صورت گرفته است. تمایل مشتری به سفارش مجدد با یک نگاه به منو چندین برابر می شود. ممکن است بسیاری از این طرح ها ساده به نظر برسند، اما سادگی در کنار کار هنری حرف اول را خواهد زد.

رستوران PIKNIK طراحی شده توسط Studio Polkadot

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

PIKNIK یک رستوران و فروشگاه پاستا بوده که برای برندینگ کسب و کار خود از یک طراحی ساده و البته ظریف سود برده است. در واقع همان طور که اشاره شد سادگی آنقدر ها هم بد نیست. به طور کلی برندینگ باید به گونه ای انجام شود که بازتاب مناسبی از هویت، ارزشها و قوانین مجموعه کاری شما را به نمایش بگذارد.

رستوران Unforked طراحی شده توسط Laura Berglund

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

همیشه نمی توان غذای سالم و با کیفیت را با قیمت مقرون به صرفه خریداری کرد. این رستوران تفکر غالب بر اکثریت مردم در مورد غذا را تغییر داده است. توسط برندینگ مفهوم جدیدی از غذای تازه، ارگانیگ با قیمت مناسب به نمایش گذاشته شده است. به عنوان مثال عبارات خلاقانه ای به برخی از بسته بندی ها افزوده شده که فضای بسیار متفاوتی را برای مشتریان به ارمغان می آورد.

رستوران Bonnet D'ane طراحی شده توسط Anthony Verge

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

لوگو، منو، تمام اجزای فیزیکی رستوران و حتی بشقاب های سرو غذا در کمال سادگی و با حال و هوای دوران مدرسه برند سازی شده اند.

رستوران و شیرینی پزی Something French طراحی شده توسط Chaine Paradis

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

یک طراحی فوق العاده دیگر! برندینگ این رستوران و البته شیرینی پزی، آن را از جهات مختلفی جذاب ساخته است. لوگو کاملا منحصر به فرد بوده و به کار گیری مواد طبیعی منتج به انتقال حسی بی نظیر به مشتریان این رستوران شده است. در واقع می توان طرح Something French را بسیار گرم و دوستانه به شمار آورد.

رستوران United Kitchen طراحی شده توسط Dmitry Gerais

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

استفاده خلاقانه از طرح چاقو برای لوگوی این رستوران نه تنها کاملا به موضوع اصلی مرتبط است، بلکه سبب جلب نظر هرچه بیشتر مشتریان خواهد شد.

رستورانJulian طراحی شده توسط Jordan Gray

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

در برندینگ این رستوران نیز از فن چاپ و جملات سرگرم کننده استفاده شده است. انتخاب صحیح رنگ ها جذابیت زیادی به مجموعه بخشیده است.

رستوران Snowflake طراحی شده توسط Plan b creative team

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

در این مورد یک طراحی فوق العاده برای رستورانی ایتالیایی را مشاهده می کنید.

رستورانGaga طراحی شده توسط Duygu Sanli

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستورانVarvary طراحی شده توسط Shierly Dewi

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران RIFFLE NW طراحی شده توسط Hovercraft

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستورانOrtiga طراحی شده توسط The Bearded

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Sweet Chick طراحی شده توسط No Entry Design

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Leon's Full Service طراحی شده توسط Alexandra Rancier

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Loading Bay طراحی شده توسط Michelle Viljoen

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران غذاهای دریایی 品牌建置 طراحی شده توسط Ming Island Design

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

شیرینی پزی Fatted Calf طراحی شده توسط Victoria Herrera

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Tasca do Solطراحی شده توسط Guilherme de Bernardo S.

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Las Canarias طراحی شده توسط Alexandra Soranescu

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Classic Burger Jointطراحی شده توسط Wondereight

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستورانPath طراحی شده توسط Daria Popovskaia

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستورانLaPlanque طراحی شده توسط Jeremy Hall

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

رستوران Urban Plate طراحی شده توسط Chris Yoon

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

بازخوانی یک یادداشت برای مالکان رستوران و فست فودها(گزارش تصویری)

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه بین‌الملل

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک