ملخ‌های مراکشی آسیبی به کشاورزی گیلان نزدند


ملخ‌های مراکشی آسیبی به کشاورزی گیلان نزدند

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مبارزه و پایش کانون‌های ملخ مراکشی در گیلان همچنان در حال انجام است.

علی درجانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بخش کشاورزی گیلان از ظرفیت های مهم کشور برای تولید انواع محصولات کشاورزی محسوب می‌شود، گفت: گیلان استان اول در تولید برنج باکیفیت کشور است و امسال با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب پیش‌بینی می‌شود بالغ بر 750هزار تن برنج سفید باکیفیت در گیلان تولید شود.

وی افزود: امسال شرایط ذخیره آب سد سفید مطلوب است و علاوه بر این منبع آبی، در بیش از 50 نقطه استان آب بندانها بازسای شده‌اند تا ذخیره خوبی برای تکمیل زنجیره آبی شالیزارهای استان باشند.

درجانی ادامه داد: علاوه بر تامین آب شالیزارها به میزان کافی این سازمان برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای کاهش هزینه‌های تولید برنج دارد و برای این امر تجهیز و نوسازی شالیزارهای برنج همواره در حال انجام است.

وی تصریح کرد: 180 هزار هکتار از 2368 هزار هکتار شالیزارهای گیلان قابلیت تجهیز و نوسازی دارند و تاکنون 86 هزار هکتار از اراضی نوسازی شده‌اند و 1200 هکتار در حال انجام است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: طی دو سال آینده برنامه داریم 20 هزار هکتار دیگر از شالیزارهای گیلان تجهیز و نوسازی شوند.

درجانی با اشاره به اینکه گیلان در سهم اشتغال بخش کشاورزی کشور رتبه چهارم را از آن خود کرده است، گفت: با توجه به رغبت سرمایه‌گذاری این بخش در استان انتظار می‌رود این سهم شتاب بیشتری به خود بگیرد.

وی با اشاره به اینکه برای فروش بهتر محصولات کشاورزی نیاز به افزایش زیرساخت‌ها و امکانات داریم، گفت: سردخانه‌ها یکی از امکانات مهم در این حوزه محسوب می‌شوند و در حال حاضر ظرفیت سردخانه‌های گیلان 300 هزار تن است و ما برنامه داریم برای افزایش 200 هزار تن دیگر به ظرفیت سردخانه‌های استان تهمیدات لازم اندیشیده شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از ظهور خوشه‌های طلایی برنج در شالیزارهای گیلان خبر داد و گفت: خوشبختانه ملخ‌های مراکشی نتوانستند آسیبی به بخش کشاورزی گیلان وارد کنند.

وی افزود: از آنجایی که ملخ مراکشی یک آفت عمومی محسوب می‌شود و پایش و مبارزه با آن بر عهده دولت است، برای مبارزه با این آفت در گیلان اقدامات مناسبی انجام شد.

درجانی گفت: گیلان از استان‌های پیشرو در مبارزه با ملخ مراکشی است و تاکنون 147هزار هکتار از مزارع پایش انجام شده و در 5000 هکتار از مزارعی که هجوم ملخ‌های مراکشی در آن مشاهده شده بود مبارزه لازم انجام شد.

وی افزود: همچنان اکیپ‌های مختلف در بخش کشاورزی در حال مبارزه با این آفت عمومی هستند و همچنان پایش و مبارزه با ملخ‌های مراکشی در استان در حال انجام است.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اولین تصاویر از دو تروریستی که در حمله پهپادی نیروهای امنیتی ایران به هلاکت رسیدند