درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی


درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

ضرب دیدگی و کوفتگی پا مشکلی است که برای تمام ما اتفاق افتاده است و ما همیشه به دنبال راه حلی برای درمان کوفتگی پا بوده ایم این کوفتگی ها که ممکن است در اثر زمین خوردن، تصادف و برخورد پا با جایی ایجاد شود که باید گفت جای نگرانی نیست چرا که برای راه های خانگی زیادی برای درمان وجود دارد. کوفتگی چیست؟ منظور از کوفتگی پا یعنی کبودی که می تواند سطحی...

ضرب دیدگی و کوفتگی پا مشکلی است که برای تمام ما اتفاق افتاده است و ما همیشه به دنبال راه حلی برای درمان کوفتگی پا بوده ایم این کوفتگی ها که ممکن است در اثر زمین خوردن، تصادف و برخورد پا با جایی ایجاد شود که باید گفت جای نگرانی نیست چرا که برای راه های خانگی زیادی برای درمان وجود دارد.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

کوفتگی چیست؟

منظور از کوفتگی پا یعنی کبودی که می تواند سطحی باشد و یا می تواند کوفتگی آنقدر زیاد باشد که به بافت آسیب برساند این کبودی توسط رگ های خونی به وجود می آید که معمولا با ضربه شدید به پوست این اتفاق می افتد که این ضربه باعث می شود رگ ها خونی دچار نشت خون به داخل بافت شود که به آن کوفتگی می گویند.

همانطور که می دانید علائم و درد هایی که در اثر کوفتگی پا به وجود می آید می تواند به مرور زمان خوب شود اما برای اینکه به بهبودی سریعی دست پیدا کنید می توانید از روش های زیر برای درمان کوفتگی پا استفاده کنید.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

راه های درمان کوفتگی پا

۱. پانسمان و بستن محل مورد نظر

یکی از متداول ترین نمونه های درمان که در طب سنتی رایج است بستن محل کوفته شده است این کار باعث می شود که درد ناشی از کوفتگی کمتر شود و از به وجود آمدن خونریزی در مویرگ ها جلوگیری کند.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۲. کمپرس آب گرم

بالا نگه داشتن دما در محل کوفتگی کمک زیادی به درد و گرفتگی های پا می کند این کار باید با کمپرس آب گرم انجام داد، آب گرم منجر به افزایش شدید خون در محل کوفتگی و همچنین از بین رفتن کبودی های ناشی از کوفتگی پا می کند شما برای انجام این کار می توانید از کیسه های مخصوص آب گرم، حوله گرم و یا دوش آب گرم استفاده کنید.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۳. بالا نگه داشتن پا

شما می توانید برای درمان کوفتگی در قسمت پا از این روش استفاده کنید شاید این کار به نظر ساده برسد اما برای درمان کوفتگی پا بسیار موثر خواهد بود. این کار را باید با دراز کشیدن روی زمین و قرار دادن پاها در یک سطح بالا انجام دهید شما می توانید پاهایتان را به دیوار تکیه دهید این کار باعث می شود که فشار از روی پا برداشته شود و از شدت کبودی و تورم آن هم کاسته شود.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۴.کمپرس آب سرد

یکی از نوین ترین راه های درمان کوفتگی پا در طب سنتی استفاده از کمپرس آب سرد است. برای اینکه از مزایای این روش بهره مند شوید باید بلافاصله بعد از ضرب دیدن پا از آن استفاده کنید. این کار باعث می شود از ایجاد کبودی و تورم ناشی از ضرب دیدگی به طور چشم گیری کم شود. برای استفاده از این روش می توانید از کیسه آب سرد و یا تکه های یخ و قرار دادن روی محل کوفته شده استفاده کنید.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۵.استفاده از زرد چوبه و تخم مرغ

یکی از پرمصرف ترین و تاثیر گذار ترین روش هایی که می توان جهت درمان کوفتگی پا از آن استفاده کرد مخلوط زرد چوبه و تخم مرغ است. با مخلوط کردن این دو ماده و قرار دادن آن روی محل کوفته شده به مدت یک شب و بستن آن می تواند در درمان آن کمک فراوانی بکند.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۶.ضماد ریوند چینی

ریوند چینی نوعی گیاه مفید در جهت انواع بیماری های مختلف که جایگاه ویژگی در طب سنتی دارد از این گیاه می توان در جهت درمان کوفتگی پا استفاده کرد و نتیجه خوبی گرفت، برای استفاده از این گیاه باید مقداری از آن را با شراب سیاه انگوری مخلوط کرد و در محل آسیب دیده قرار دارد.

درمان کوفتگی پا با روش های خانگی و طب سنتی

۷.ترکیب سرکه و عسل

همانطور که می داند هم سرکه و هم عسل هر دو در طب سنتی کاربرد های فراوانی دارد. برای درمان کوفتگی پا شما می توانید با مخلوط کردن این دو ماده با یکدیگر آن را در روی محل کوفته شده به آرامی ماساژ دهید تا از خواص این دو ماده بهره مند شوید.

۸.استفاده از گیاه مومیایی

گیاه مومیای جزء قدیمی ترین گیاهانی است که در جهت بهبود کوفتگی پا از آن استفاده می شود. برای استفاده از این گیاه باید مقداری از آن را در روغن شتر آب کنید و سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از آن میل کنید شما می توانید روزانه محل کوفته شده را با آن چرب کرده و ماساژ دهید.

زمانی که پایتان دچار کوفتگی شده است سعی از کشیدن و تکان دادن بیش از اندازه آن خودداری کنید چرا که ممکن است منجر به آسیب دیدگی بیشتر پا شود در این مواقع تا می توانید باید به پای خود استراحت دهید و با استفاده از روش های که در اختیارتان قرار دادیم جهت بهبود کوفتگی از آن ها استفاده کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ ذوقم وه یه که بیای بشنوم دنگ صدات