تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است


تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
پول‌نیوز - مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد که در صورت مشاهده تولید فرآورده‌های مذکور در واحدهای صنفی، برخورد قانونی می‌شود.

محمودرضا طاهر اظهار کرد: فراورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه مشمول مقررات استاندارد اجباری‌اند و تولید آن در محل‌های عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است؛ که در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

این مقام مسؤول ضمن هشدار به مصرف‌کنندگان در مورد خرید و مصرف اینگونه فرآورده‌ها، در خصوص اطلاع‌رسانی مکرر به واحدهای صنفی و عرضه ادامه داد: مراتب طی نامه‌ای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیره‌ای در استان اطلاع‌رسانی و ابلاغ شده‌است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کشاورزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | واکنش تحسین‌برانگیز راننده‌های ایرانی هنگام شنیدن صدای آژیر آمبولانس