روش تهیه سالاد باقلای مراکشی
مواد لازم سالاد باقالای مراکشی
نان خشک خرد شده 50 گرم باقلای پوست کنده 200 گرم ماست خامه ای یا خامه ترش 275 میلی لیتر لیمو ترش 2 عدد پیاز قرمز 1 عدد کوچک نعناع تازه 1 دسته دانه زیره سبز 1 قاشق چای خوری روغن زیتون خالص مقداری نمک دریایی مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده مقداری پودر فلفل چیلی مقداریطرز تهیه سالاد باقالای مراکشی
برای درست کردن این سالاد خوش طعم باید ابتلدا باقله ها را در آب جوش بریزید تا بپزند و در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه ای به همراه روغن زیتون سرخ کنید، پس از سرخ شدن پیازها کمی نمک و فلفل بریزید و نان خرد شده را اضافه کنید تا جایی که نان های طلایی و ترد شوند آنها را تفت دهید.
در این فاصله باقلای پخته شده را با کمی آب لیمو، نعناع و لیموترش مزه دار کنید و در ظرف مخصوص سرو سالاد کمی ماست بریزید و باقلای پخته شده را روی آن بریزید و در آخر نان سرخ شده را روی آن قرار دهید و در آخر هم کمی آب لیمو و نعنای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
می توانید کمی آب لیمو هم روی غذای آماده شده بریزید.