مهار دیابت با یک شربت شگفت انگیز


مهار دیابت با یک شربت شگفت انگیز

رکنا: برای کنترل قند و فشارخون این نوشیدنی را میل کنید.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان مشکلات پوستی از جمله قارچ و کنترل قند، فشار و چربی خون موثر دانست.

شربت تخم ترشک (تخم ترشک +کاسنی +کیالک +شاتره +خارخاسک +عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک، پلی فنول، قند ساکاروز، گلوکز و فراکتوز و غیره است.

برای بررسی خواص شربت تخم ترشک و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت تخم ترشک

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت تخم ترشک گفت: این شربت برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است؛ از مهم‌ترین خواص آن می‌توان پاکسازی کبد، کلیه و مجاری ادراری، تقویت سیستم قلبی عروقی، تصفیه خون و رفع غلظت خون را نام برد.

وی افزود: مصرف شربت تخم ترشک تاثیر چشمگیری در درمان مشکلات پوستی دارد؛ لذا موجب رفع جوش صورت و بیماری‌های قارچی پوست می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: رفع درد‌های مفصلی و درمان کمردرد، تقویت معده، دستگاه گوارش و معده، درمان گواتر و کنترل قند، فشار و چربی خون از دیگر خواص این شربت بی‌نظیر است.

عظمایی بیان کرد: شربت تخم ترشک به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

وی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن کلسیم، منیزیم و منگنز تاثیر چشمگیری در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت تخم ترشک به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود.

عظمایی گفت: مصرف این شربت موجب چربی‌سوزی و لاغری می‌شود؛ لذا برای افرادی که قصد کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام دارند بسیار مفید و اثربخش است.

منع مصرف شربت تخم ترشک

وی اظهار کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است.

مقدار مصرف شربت تخم ترشک

عظمایی بیان کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد. بهتر است از این شربت نیم ساعت قبل یا ۲ ساعت بعد از غذا استفاده شود.

مواد لازم شربت تخم ترشک

-تخم ترشک ۱۲۰-۱۰۰ گرم

-عرق شاتره نیم لیتر

-عرق کاسنی نیم لیتر

-عرق کیالک نیم لیتر

-عرق خارخاسک نیم لیتر

-عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت تخم ترشک

-برای تهیه این شربت ابتدا تخم ترشک را نیم‌کوب می‌کنیم.

-عرقیجات شامل عرق شاتره، عرق کاسنی، عرق کیالک و عرق خارخاسک را ترکیب می‌کنیم.

-تخم ترشک نیم‌کوب شده را درون ترکیب عرقیجات می‌ریزیم.

-اجازه می‌دهیم تخم ترشک به مدت ۵-۴ ساعت درون عرقیجات بماند.

-سپس به مدت ۱۰-۵ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.

-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد آن را صاف می‌کنیم.

-عسل را به شربت اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا قوام بیاید.

-شربت آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و درون یخچال قرار می‌دهیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت تخم ترشک

-برای تهیه یک لیوان از این شربت ۵-۴ قاشق غذاخوری از آن را درون لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.

نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک و چند قطره آب لیموترش استفاده می‌کنیم.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج