“نان روغنی” برساق با نکات تکمیلی و طرز تهیه


“نان روغنی” برساق با نکات تکمیلی و طرز تهیه

“نان روغنی” برساق از نان‌ها و شیرینی‌های محلی استان کردستان و استان کرمانشاه است.

“نان روغنی” برساق با نکات تکمیلی و طرز تهیه
مواد لازم نان روغنی برساق

تخم مرغ ۱ عدد
نان روغنی

آرد یک کیلوگرم

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیتر

نمک و زردچوبه به مقدار کم

روغن جامد یک قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی یا جامد بمیزان لازم



طرز تهیه نان روغنی برساق

همهٔ مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر به دست بیاید. اگر خمیر به دست چسبید کم کم به آن آرد اضافه می‌کنیم تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر ورز می‌دهیم که کاملاً یکدست شود. خمیر را در مشما فریز می‌پیچیم و می‌گذاریم در جایی نسبتاً خنک، یک روز بماند تا ور بیاید. اگر هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال می‌رود خمیر ما ترش شود می‌توانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم. از خمیر که کاملاً ور آمده گلوله‌هایی به اندازهٔ گردو جدا نموده و پشت ماهیتابه مسی که قبلاً روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه (یا با دست) تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز می‌کنیم و در روغن نسبتاً داغ سرخ می‌کنیم.


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


70 عکس صبح بخیر انگیزشی با جملات مثبت و امید بخش