جنبه‌های علمی نبرد رزمندگان در دفاع مقدس بیان نشده است


جنبه‌های علمی نبرد رزمندگان در دفاع مقدس بیان نشده است

گروه فرهنگی - شخصیت کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» مطرح کرد: نبردهای ما در هشت سال دفاع مقدس هیچگاه از نظر علمی بررسی نشده و تنها به تعریف و تمجید پرداختیم.

جنبه‌های علمی نبرد رزمندگان در دفاع مقدس بیان نشده است

به گزارش ایکنا از همدان، اکبر اسدی رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان در نشست کتابخوان دانشجویی که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان، با محوریت ادبیات پایداری و با معرفی آثار حمید حسام و با حضور دو شخصیت کتاب‌های «ردپابرهنه‌ها» و «آب هرگز نمی‌میرد» امروز 8 آذر در جهاددانشگاهی برگزار شد.
بیان کرد: برگزاری این نشست کار کوچکی در نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت است.
اسدی درباره جایگاه شهدا اظهار کرد: اگر ذره‌ای تفکر کنیم، درمی‌یابیم که شهیدان رفته‌اند و ما ماندیم و باید ادامه‌دهنده‌ راه این افراد باشیم.
وی ادامه داد: سرمایه‌ اساسی و اصلی کشور، فرهنگ ایثار و جانفشانی در طول 40 سال گذشته بوده، ایثار و جان‌گذشتگی و در یک کلمه شهادت باعث پایداری جمهوری اسلامی شده است.
اسدی درباره پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: نه سیاست، نه مهمات و تجهیزات و نه قاعده‌ نظامی مشخصی، علت موفقیت ما نبود بلکه با اتکا به فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت به پیروزی دست یافتیم.
اسدی با تأکید به نیاز جامعه به جوانان، تصریح کرد: نیروهای مورد نیاز کشور از میان شما انتخاب می‌شود که اگر به مطالعه زندگی شهیدان بپردازید، بن‌مایه شهیدان نیز در شما پدیدار خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان در پایان گفت: از نظر من کسانی‌که خواستار موفقیت دنیا و آخرت خود هستند، باید کتب دفاع مقدس و زندگینامه‌ی شهیدان را مطالعه کنند.

دشمن از نیروهای معنوی در جبهه غافل بود
سردار میرزامحمد سلگی، فرمانده گردان 152 حضرت اباالفضل علیه السلام لشکر انصارالحسین(ع) و شخصیت کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» بیان کرد: تمام اتفاقات و خاطرات نقل شده در کتب دفاع مقدس، بخشی از حوادثی است که در آنجا رخ داده و ما درک کرده‌ایم.
وی ادامه داد: یکی از نکات مغفول مانده از توجه همه‌ مردم، فرهنگ و اعتقاد رزمندگان و شهیدان است که چطور از همه چیز خود گذشته و جان خود را فدا کردند.
سلگی درباره فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) در زمینه بسیج، افزود: ایشان فرمودند که اگر تفکر بسیجی در کشور طنین انداز شود، چشم دشمن از کشور دور خواهد شد همچنین می‌فرمایند من از خدا می‌خواهم که در روز قیامت با بسیجیان محشور شوم، تمام این سخنان نشان از شأن و جایگاه بسیج و بسیجی دارد.
وی درباره تفاوت دین اسلام با سایر مذاهب، بیان کرد: ما تابع کامل‌ترین دین خدا هستیم و به واسطه‌ توکلی که به این دین و خدا داریم موفق شدیم.
سردار سلگی که رهبر فرزانه‌ انقلاب به ایشان لقب شهید زنده را دادند، تصریح کرد: محاسبات دشمن مبنی بر شکست ما بود چرا که براساس میزان مهمات و تجهیزاتی که در اختیار ما بود چنین تصور می شد، درحالیکه از نیروهای معنوی غافل بودند.
وی در پایان تأکید کرد: نبردهای ما در هشت سال دفاع مقدس هیچگاه از نظر علمی بررسی نشده و تنها به تعریف و تمجید پرداختیم.

اکثر نیروهای گردان تخریب دانش آموزان کم سن و سال بودند
در ادامه این نشست سردار مرتضی نادرمحمدی معاون گردان تخریب لشگر 32 انصارالحسین(ع) همدان و شخصی کتاب «رد پابرهنه‌ها» بیان کرد: عمده‌ کتب چاپ شده دفاع مقدس، شرح حال و بیان خاطرات رزمندگان است.
سردار نادرمحمدی با بیان اینکه گردان تخریب وظیفه‌ پاکسازی زمین پیش از عملیات و یا کاشتن مین را داشت، گفت: سر و کار تمام رزمندگان گردان تخریب با مواد منفجره بود و برخلاف سایر رزمندگان که سلاح به همراه داشتند، بدون اسلحه وارد میدان می‌شدند و تمام تمرکز خود را به روی پاکسازی زمین می‌گذاشتند تا آسیبی نه به خود و نه به دیگران وارد نکنند.
وی افزود: اکثر نیروهای گردان تخریب را دانش آموزان و نوجوانان کم سن و سال تشکیل می‌دادند و به همین دلیل در جبهه معروف به کودکستان تخریب بودیم.
نادرمحمدی با بیان اینکه عاقبت اکثر نیروهای تخریبچی، قطع عضوی از بدن آن ها بود، اظهار کرد: نوجوانان تخریبچی با ایمانی راسخ و با تمام وجود در این گردان خدمت می‌کردند و این وظیفه من و دیگر فرماندهان است که آن ها و شخصیتشان را به نسل جوان امروز بشناسانیم.
گفتنی است؛ در ابتدای این نشست چهار دانشجو کتاب های «آب هرگز نمی‌میرد» ، «خداحافظ سالار» ، «وقتی مهتاب گم شد» و «رد پابرهنه‌ها» را برای دانشجویان حاضر در این مراسم معرفی کرده و بخشی از این کتاب‌ها را خواندند.
انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | بسته شدن صفحه اینستاگرام همسر سابق «مهدی قائدی»؛ علت چی بود؟