مواد اولیه:
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)پیاز متوسط یک عدد
محلول زعفران مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربیهای مرغ دو بار چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود ۳ ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید.
در غیر این صورت مواد شل میشوند و به سیخ نمیچسبند. مواد را بعد از ۳ ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخهای چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.
کبابها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کبابها یکنواخت پخته شود.منبع: پرشین وی