آشنایی با روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ


آشنایی با روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ

گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربی‌های مرغ دو بار چرخ کنید. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ
گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربی‌های مرغ دو بار چرخ کنید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ

مواد اولیه:

گوشت مرغ ۵۰۰ گرم چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)
پیاز متوسط یک عدد
محلول زعفران مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربی‌های مرغ دو بار چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.
سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود ۳ ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید.
در غیر این صورت مواد شل می‌شوند و به سیخ نمی‌چسبند. مواد را بعد از ۳ ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخ‌های چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.
کباب‌ها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کباب‌ها یکنواخت پخته شود.منبع: پرشین وی
آشنایی با روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


استایل ساحلی شبنم مقدمی داور صداتو!