پودر میوه خشک برای طعم دهنده و رنگ آمیزی طبیعی مواد غذایی !
پودر میوه خشک میتواند به عنوان یک جایگزین سالم و مفید برای افزودن طعم و عطر میوه به انواع غذاها و نوشیدنیها استفاده شود. این پودرها غنی از ویتامینها، مواد مغذی و آنتیاکسیدانها هستند و میتوانند به بهبود طعم و ارزش غذایی غذاها کمک کنند.
ساخت رنگ طبیعی برای مواد غذایی
پودر میوه را می توان به عنوان طعم دهنده / رنگ دهنده طبیعی غذا یا به عنوان اضافی روی ماست، پنکیک، در پخت و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد!میوه به مدت 12± ساعت در دمای 65 درجه سانتیگراد (149 فارنهایت) خشک می شود.
سوالات متداول
از چه نوع فری استفاده می کنید؟:
این دستگاه آبگیری مواد غذایی، اجاق با دریچه و یک فن برای خارج شدن رطوبت است. همچنین می تواند در دمای 35 تا 75 درجه سانتیگراد بسیار پایین بیاید و می تواند 24 ساعت بدون خطر روشن بماند.
آیا می توانم از فر معمولی استفاده کنم؟
می توانید از اجاق گاز استفاده کنید اما باید در را برای رطوبت کمی باز نگه دارید. و از آنجایی که مدت زیادی طول می کشد تا خشک شود، این بهترین گزینه نیست.
آیا می توانم از آفتاب برای خشک کردن استفاده کنم؟:
البته اگر چند روز گرم و خشک باشد، آفتاب نیز میتواند کار کند، دستگاه آبگیری مواد غذایی بسیار سازگار است.