آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت


آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

گوشی‌ها، تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند گاهی قیمت بالایی دارند و آسیب رسیدن به آن‌ها می‌تواند ضرر قابل توجهی به ما وارد آورد. مهم‌ترین و شاید آسیب‌پذیرترین بخش این دستگاه‌ها را باید نمایشگر آن‌ها دانست. در ادامه این مطلب نحوه نصب گلس یا محافظ صفحه...

گوشی‌ها، تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند گاهی قیمت بالایی دارند و آسیب رسیدن به آن‌ها می‌تواند ضرر قابل توجهی به ما وارد آورد. مهم‌ترین و شاید آسیب‌پذیرترین بخش این دستگاه‌ها را باید نمایشگر آن‌ها دانست. در ادامه این مطلب نحوه نصب گلس یا محافظ صفحه نمایش برای در امان ماندن آن از ضربه و خراش را به شما آموزش می‌دهیم.

انتخاب یک محافظ نمایشگر خوب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا انواع مختلف آن‌ها درجه سختی و مقاومت متفاوتی دارند و گاهی میزان شفافیت، انعکاس نور و ماتی صفحه نمایش گوشی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند.

فهرست مطالب این مقاله:

- آموزش نصب گلس سرامیکی
- آموزش نصب گلس پرایوسی
- آموزش نصب گلس UV
- آموزش نصب گلس نانو
- آموزش قدم به قدم نصب گلس گوشی
- جمع‌بندی و پاسخ به سوالات متداول

اغلب محافظ‌های نمایشگر موجود در بازار به صورت آماده و مخصوص مدل‌های متفاوت گوشی هوشمند یا دیگر دستگاه‌های دیجیتال ساخته می‌شوند. از این رو دانستن طریقه نصب گلس موبایل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین خاطر در ادامه این مطلب به نحوه نصب محافظ صفحه نمایش پرداخته‌ایم.

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در ابتدای مطلب آموزش نصب گلس گوشی باید بگوییم که محافظ‌های نیمه سخت و شفافی مانند PET را می‌توان بهترین انواع این وسایل جانبی دانست که قادرند به خوبی از گوشی شما در مقابل خراش یا افتادن از ارتفاع کم محافظت کنند. انواع مات و نیمه شفاف این نوع برچسب نیز می‌توانند علاوه بر محافظت از نمایشگر، با خصوصیات ظاهری مورد نظر شما نیز مطابقت داشته باشند.

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

برچسب‌های بسیار سخت نیز معمولاً با شیشه گرما دیده و یک لایه پلاستیکی ساخته می‌شوند و مقاومت بسیار زیادی در مقابل خراش ایجاد می‌نمایند. البته این محافظ‌های شیشه‌ای بسیار سخت، بسیار شکننده نیز هستند و به راحتی خرد می‌شوند. آموزش نصب گلس تبلت یا گوشی در خانه می‌تواند از دردسرهای بعدی جلوگیری نماید.

اگر گوشی زیاد از دستتان رها می‌شود یا مجبور هستید در محیط‌هایی شامل وسایل تیز با آن کار کنید، لایه‌های پلاستیکی ضخیمی همچون پلی‌کربنات می‌توانند از دستگاه شما در مقابل ضربه مستقیم و اشیاء تیز مراقبت کنند. البته این برچسب‌ها ممکن است روی دقت لمس نمایشگر گوشی تاثیر منفی بگذارند. البته مهم است که روش صحیح نصب گلس را نیز بدانید.

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در نظر داشته باشید که محافظ‌های نمایشگر، گوشی شما را از خراش‌های سبک و نه چندان ضخیم در امان نگه می‌دارند، اما افتادن دستگاه از دست شما می‌تواند به راحتی باعث شکستن بخشی از صفحه نمایش شده و به معنی پایان کار آن باشد. از این رو لازم است در کنار آموزش نحوه نصب محافظ صفحه نمایش، از یک کیس با قاب سخت که لبه‌های نمایشگر را به خوبی می‌پوشاند نیز استفاده نمایید. لبه‌های نمایشگر معمولاً در مقابل شکستگی بسیار آسیب پذیر هستند.

آموزش نصب گلس سرامیکی

گلس‌های سرامیکی از قابلیت‌هایی همچون مقامت در مقابل دمای بالا، دوام مکانیکی عالی و امکان استفاده برای مدتی طولانی برخوردارند. این نوع از محافظ صفحه نمایش البته قیمت نسبتاً بالایی دارد. گلس‌های سرامیکی به شدت قابل انعطاف هستند و بعد از ضربه نمی‌شکنند؛ از این رو گزینه‌ای مناسب برای استفاده بلند مدت به حساب می‌آیند.

در ادامه با ویدئویی روش صحیح نصب گلس سرامیکی را به شما آموزش می‌دهیم. در نظر داشته باشید که برای اجرای مراحل نحوه نصب گلس گوشی باید شرایطی همچون محیط کار تمیز را رعایت کنید.

آموزش نصب گلس UV

طریقه نصب گلس موبایل از نوع UV روی گوشی‌های امروزی که بسیاری از آن‌ها از لبه‌های منحنی برخوردارند، کار چندان آسانی نیست. در ادامه مطلب می‌توانید آموزش نصب گلس یو وی روی نمایشگری با لبه منحنی را مشاهده نمایید.

آموزش نصب گلس نانو

برای آموزش نصب گلس گوشی از نوع Nano می‌توانید از ویدئو زیر کمک بگیرید. محافظ‌های نانو از مقاومت خوبی در مقابل خراش و ضربه برخوردارند و عمدتاً قیمت مناسبی دارند. این گلس‌ها وضوح و روشنایی صفحه نمایش را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند.

آموزش نصب گلس پرایوسی

آموزش نصب گلس از نوع پرایوسی تفاوتی با دیگر انواع محافظ صفحه نمایش ندارد. نحوه انداختن گلس موبایل بدین صورت است که ابتدا باید نمایشگر گوشی یا تبلت خود را کاملاً تمیز کنید و بعد از جدا کردن تلق، گلس پرایوسی را روی آن بگذارید. گلس‌های پرایوسی برای محافظت از حریم خصوصی شما طراحی شده‌اند تا نمایشگر تنها از زوایای خاصی و برای خود کاربر قابل مشاهده باشد.

آموزش قدم به قدم نصب گلس گوشی

یادآوری این نکته مهم است که مراقبت ایده‌آل از نمایشگر دستگاه دیجیتال شما، ترکیب برچسب و قاب را شامل می‌شود. در ادامه این مطلب آموزش روش صحیح نصب گلس را با یکدیگر مرور می‌کنیم.

1. یک مکان تمیز با حداقل گرد و خاک پیدا کنید

مرحله اول در آموزش نحوه نصب محافظ صفحه نمایش این است که یک فضای بسته و تمیز را انتخاب نمایید. همچنین می‌توانید در صورت امکان، ابتدا محیط را با بخار آب پر کرده و بعد از کم شدن غلطت بخار، کار نصب گلس روی گوشی را شروع کنید، زیرا در این زمان گرد و غبار کمتری از حد معمول در اتاق وجود خواهد داشت.

در این مطلب نحوه نصب گلس گوشی در خانه را با هم مرور می‌کنیم. برای این کار دست‌ها و محیط کار شما باید کاملاً تمیز باشد.

2. نمایشگر را تمیز کنید

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

روش صحیح نصب گلس یک پارچه تمیز را شامل می‌شود. ابتدا با پارچه تمیز حاوی یک حلال سبک همچون ترکیب آب و کمی صابون یا الکل دارای مقادیر کمی ایزوپروپیل الکل، روی نمایشگر بکشید و آن را با یک پارچه دیگر خشک نمایید. حال باید به وسیله دستمال میکروفیبری که معمولاً در کنار محافظ نمایشگر فروخته می‌شود، گرد و غبار باقی‌مانده را به آرامی پاک کنید.

در همین رابطه بخوانید:

- طول عمر مفید گوشی چقدر است؟

3. محل قرارگیری محافظ را تعیین کنید

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در این مرحله از آموزش نصب گلس موبایل، محافظ نمایشگر را از جعبه خارج کرده و بدون کندن لایه پشتی، موقعیت قرارگیری آن را روی نمایشگر بررسی نمایید. حال فواصلی که باید برای جایگیری درست سوراخ‌هایی همچون دوربین سلفی و میکروفون‌ها باید رعایت شوند را تعیین کرده و به خاطر بسپارید.

4. حذف باقی مانده گرد و غبار

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

حباب‌های هوای باقی‌مانده زیر برچسب در دراز مدت از بین می‌روند، اما گرد و غبار برای همیشه آنجا باقی خواهد ماند که این امر می‌تواند چالشی جدی در تجربه کاربری شما ایجاد کند. طریقه نصب گلس موبایل این است قبل از نصب محافظ، با استفاده از یک قطعه چسب تمامی غبار اضافی را از روی نمایشگر بردارید.

نگاه کردن به انعکاس نور در نمایشگر گوشی از زوایای کناری را می‌توان بهترین راه برای تشخیص وجود یا عدم وجود غبار روی نمایشگر دانست. همراه برخی از محافظ‌ها یک استیکر مخصوص برداشتن غبار اضافی قرار داده شده است.

در همین رابطه بخوانید:

- نمایشگر 2.5D چیست و چه کاربردی در گوشی موبایل دارد

5. نصب محافظ نمایشگر

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در انتهای این بخش از آموزش نصب گلس گوشی ذکر این نکته مهم است که محافظ نمایشگر یک پوسته دارد که باید قبل از استفاده آن را جدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم که این پوسته را تا وسط جدا نمایید تا بتوانید با گرفتن قسمت دیگرش آن را کنترل کنید.

حال با در نظر گرفتن فواصلی که در مرحله سوم تعیین کردید، برچسب را به دقت روی نمایشگر قرار دهید. اکنون می‌توانید بقیه پوسته را نیز جدا نموده و محافظ را به صورت کامل روی نمایشگر قرار دهید. با ادامه مراحل آموزش نصب گلس موبایل با ما همراه باشید.

6. مشکلات احتمالی

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در این بخش از آموزش نصب گلس روی گوشی باید بگوییم که اگر بعد از دنبال کردن طریقه نصب گلس موبایل تا این مرحله متوجه شدید که کمی غبار روی نمایشگر باقی مانده، باید آن را نادیده بگیرید، زیرا تلاش برای بیرون آوردن آن موجب به وجود آمدن مشکلات بیشتری خواهد شد.

اگر روش نصب گلس گوشی را به درستی و در یک محیط تمیز انجام دهید ذرات گرد و غبار زیر گلس باقی نمی‌ماند. اما برای بیرون آوردن مقادیر زیادی از غبار نیز می‌توانید از یک برچسب استفاده کنید. برای تنظیم محل قرارگیری برچسب روی نمایشگر و دنبال کردن روش نصب گلس موبایل می‌توانید گوشه آن را به آرامی جدا نموده و به وسیله دست جابه‌جا کنید.

7. حذف حباب‌های هوا

آموزش نحوه نصب صحیح گلس (محافظ صفحه نمایش) گوشی موبایل و تبلت

در این بخش به نحوه نصب محافظ صفحه نمایش و حذف حباب‌های به وجود آمده می‌پردازیم. برای این کار حباب‌ها را با انگشت یا وسیله‌ای مانند کارت اعتباری به سمت لبه‌ها فشار دهید. در نظر داشته باشید که نیازی به خارج کردن همه حباب‌ها نیست، زیرا همه آن‌ها با فشار انگشتان و مرور زمان ناپدید خواهند شد. در ادامه روش نصب برخی دیگر از انواع پرکاربرد محافظ نمایشگر گوشی را به شما آموزش خواهیم داد.

در همین رابطه بخوانید:

- حقایق گوریلا گلس چیست؟ نسخه های متفاوت گوریلاگلس

جمع‌بندی و پاسخ به سوالات متداول

در این مطلب تیم شهر سخت‌افزار نحوه نصب گلس یا انواع محافظ صفحه نمایش گوشی هوشمند را به شما آموزش داده تا بدون دردسر بتوانید از گوشی تازه خریداری شده خود لذت برده و هزینه اضافی برای انجام این کار نپردازید.

برای نصب گلس گوشی به چه لوازمی نیاز داریم؟

برای نصب گلس نو به دستمال مرطوب تمیز، پد یا دستمال میکروفایبر، یک تکه مقوا یا کارت بانکی، نوار چسب یا چسب مخصوص نیاز است. البته بیشتر این لوازم به طور کامل در پک گلس گوشی قرار دارند و نیازی به تهیه جداگانه آنها نخواهید داشت.

آیا در هنگام نصب گلس صفحه نمایش باید مرطوب باشد یا خشک؟

روش صحیح نصب گلس بدین صورت است که ابتدا صفحه نمایش را ابتدا با پارچه تمیز حاوی آب و کمی صابون یا الکل مرطوب کرده تا اثر انگشت روی نمایشگر پاک شود و در ادامه آن را با یک پارچه دیگر خشک نمایید و سپس گلس را روی نمایشگر خشک و عاری از ذرات گرد و غبار نصب نمایید.

چرا هنگام نصب گلس گوشی حباب می افتد؟

اگر طریقه نصب گلس گوشی را با دقت دنبال کرده و انجام دهید، حبابی زیر گلس نخواهید دید. در واقع بیشتر حباب‌های ایجاد شده در هنگام نصب گلس به خاطر وجود ذرات گرد و غبار است که می‌توان با استفاده یک برچسب و بلند کردن گلس مقادیر زیادی از ذرات گرد و غبار را بیرون آورد.

آیا گلس موبایل می ‌تواند کیفیت صفحه نمایش را تحت تاثیر قرار دهد؟

این موضوع با کیفیت گلس نصب شده روی گوشی شما مرتبط است. از سوی دیگر با نصب گلس ممکن است درخشندگی و وضوح صفحه نمایشی موبایل تان را تحت تاثیر قرار دهید. بنابراین بهتر است که باکیفیت ترین گلس مناسب گوشی را تهیه نمایید.

آیا نصب گلس گوشی موبایل می‌تواند به روشنایی صفحه نمایش تأثیر بگذارد؟

توجه داشته باشید که نصب برخی گلس‌های گوشی موبایل می‌تواند روشنایی صفحه نمایشی دستگاه را تحت تاثیر قرار دهد. البته این موضوع به نوع گلس و کیفیت نمایشگر گوشی موبایل تان بستگی دارد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شیمیل ها چه افرادی هستند؟