کوکو مارچوبه


کوکو مارچوبه

کوکو مارچوبه، یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و خوش عطر می‌باشد که می‌توانید خیلی سریع و راحت با مواد دردسترس در منزل طبخ و سرو کنید. زمان طبخ برای این کوکو کمتر از نیم ساعت بوده و خیلی سریع آماده می‌شود.

کوکو مارچوبه
کوکو مارچوبه را می‌توانید به همراه پلو زعفرانی در وعده ناهار و یا با نان در وعده شام سرو کنید. مارچوبه دارای مواد معدنی و مغذی، چون ویتامین‌های A، B، C، کلسیم، فسفر، پروتئین، پتاسیم، آهن و… بوده که خواص درمانی بسیاری را برای سلامتی بدن به دنبال خواهد داشت. از جمله فواید و خواص مارچوبه می‌توان به حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود هضم و گوارش، درمان روماتیسم، کنترل دیابت، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی، رفع کم خونی و… اشاره کرد.

از دیگر انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به کوکو قارچ، کوکو لوبیا سبز، کوکو اسفناج، کوکو نخود فرنگی، کوکو کلم با هویج، اشترودل هات داگ، پنکیک سبزیجات، کرپ مرغ و قارج و… اشاره کرد.



مواد لازم
مارچوبه خرد شده: ۳ لیوان
موسیر: نصف لیوان
سبزی خشک معطر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۵ عدد
پنیر پیتزا: ۱ لیوان
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
کره را در یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

گام ۲
موسیر و پیازچه خرد شده را اضافه و کمی تفت دهید.

گام ۳
سپس مارچوبه‌ها را اضافه و تفت دهید.

گام ۴
تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید.

گام ۵
سبزی معطر و ادویه جات را به تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.

گام ۶
سپس مخلوط تخم مرغ را بر روی مواد ماهی تابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید.

گام ۷
بعد از گذشت دو دقیقه، پنیر پیتزا را نیز بر روی کوکو پخش کنید و حرارت را خاموش کنید.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رازگشایی از ناپدید شدن ناگهانی صدها ستاره در آسمان!