طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو


طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو

در مطلب زیر طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو را گردآوری کرده ایم.

طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو

مواد لازم :

آلبالو یک کیلوگرم
شکر 210 گرم
پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
آب 500 میلی‌لیتر
خامه قنادی 300 گرم
وانیل قاشق مرباخوری
طرز تهیه:

آلبالو‌های هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی گردانیم و تزئین می‌کنیم.



طرز تهیه دسر ژله خرده شیشه ای “ژله موزاییکی” با شیر کاکائو , دسر مجلسی