می توانید مرغ سوخاری رستورانی و خیلی سریع و خوشمزه درست کنید. این غذا را می توانید با مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انوع ادویه و پوشاندن آن با تکه های انان بسیار خوشمزه کنید. با ما در ادامه همراه شوید.
به سبک رستوران مرغ سوخاری درست کنید
مرغ سرخ شده رستورانی خیلی خوش طعم است و در هر سنی پسندیده می شود و می توانید آن را راحتی در منزل درست کنید. دستورالعمل این غذا آسان است و می توانید بال مرغ را هم سرخ کنید و از آن لذت ببرید.
می توانید برای مهمانی ها این غذای خوشمزه را درست کنید و مهارت آشپزی خود را به دوستان و خانواده نشان دهید.
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در منزل
این دستور برای دو نفر است
زمان آماده سازی :۱ ساعت و ۱۰ دقیقه زمان پخت :۱۵ دقیقه کل زمان پخت :۱ ساعت و ۲۵ دقیقهمواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی
۱ عدد تخم مرغ ۱ / ۴ قاشق چایخوری نمک ۱ / ۴ قاشق چایخوری فلفل ۱ فنجان آرد سوخاری ۱ / ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری ریحان ۶ عدد ران مرغ به مقدار لازم نان خرد شدهمرینیت کردن مرغ سوخاری رستورانی
نحوه درست کردن مرغ سوخاری به روش رستوران
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب بزنید. فلفل و نمک را به تخم مرغ اضافه کنید و باز هم بزنید. آرد سوخاری را درون کاسه ای بریزید. پودر فلفل قرمز، نمک، زنجبیل، پودر سیر را به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را هم اضافه کنید. همه مواد را کاملا مخلوط کنید.
مزه دار کردن مرغ :
ران مرغ را در کاسه بریزید، فلفل و نمک سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط نمایید. یک ساعت کنار قرار دهید تا خوب مزه دار شود.
آماده سازی مرغ:
بعد از اینکه مزه دار شد، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه های مرغ، ان را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده است و آماده سرو کردن است.