دستور کورن داگ
کورن داگ یک میان وعده خیلی خوشمزهاس که خیلی هم راحت درست میشه. از دستور کورن داگ میتونین به عنوان عصرانه برای یه دورهمی دوستانه استفاده کنین. این طرز تهیه کورن داگ برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت کورن داگ :
هات داگ ۶ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید نصف پیمانه آرد ذرت زرد نصف پیمانه روغن ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار کافی شکر ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱ پیمانهدستور کورن داگ :
روغن رو داخل تابه عمیق داغ میکنیم.
هات داگها رو از وسط نصف میکنیم و هر کدوم رو سر یه سیخ چوبی میذاریم.
اگه سیخ چوبی بلند بود، کوتاه میکنیم.
تو یه کاسه آرد، آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه ظرف دیگه شیر و تخم مرغ رو میریزیم و هم میزنیم.
بعد اونو روی مخلوط آرد میریزیم و هم میزنیم تا حدی که مواد با هم خلوط شن.
هات داگ های سیخ شده رو تو خمیر میبریم تا کاملاً از خمیر ذرت پوشانده شن.
بعد با ملایمت اونا رو تو روغن داغ میذاریم تا طلایی رنگ و برشته شن.
این کار رو برای بقیه کورن داگ ها هم تکرار میکنیم.
روغن اضافی رو با دستمال بگیرین و با سس کچاپ یا هر سسی که دوست داشتین سرو کنین.