پلو بخارا


پلو بخارا

پلو بخارا، یکی از انواع غذا‌های محلی و معروف کشور ازبکستان می‌باشد که در شهر‌های ایران، چون تهران و مناطق شمالی نیز بسیار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلی برای تهیه این پلوی خوشمزه و لذیذ برنج، گوشت، کشمش و هویج می‌باشد که یک غذای عالی و مجلسی را تدارک خواهد دید.

پلو بخارا
پلو بخارا را می‌توانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ و سرو کنید. در واقع اگر می‌خواهید در غذای روزانه خود تنوعی بدهید و برنج را با مواد خوشمزه دیگر ترکیب کنید، درست کردن این پلوی محلی و خوشمزه بسیار عالی و دلپذیر خواهد بود.


مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
گوشت: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
هویج: ۳ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
کشمش: ۱۰۰ گرم
آب: ۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا برنج را با ۵ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

گام ۲
پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

گام ۳
سپس گوشت خرد شده را اضافه و سرخ کنید.

گام ۴
هویج رنده شده و ادویه‌ها را نیز اضافه و تفت دهید.

گام ۵
سپس ۲ پیمانه آب اضافه و بگذارید گوشت‌ها خوب بپزند.

گام ۶
کشمش شسته شده را در یک ماهی تابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید.

گام ۷
سپس کشمش‌ها را به گوشت که آبش تبخیر شده است، اضافه و مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش کنید.

گام ۸
برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

گام ۹
در یک قابلمه کمی روغن و سپس یک نام برای ته دیگ بگذارید.

گام ۱۰
سپس برنج و مخلوط گوشت رل به صورت لا به لا در قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.

گام ۱۱
درب قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه شور گوجه سبز