آشنایی با روش تهیه‌ی نان برنجی


آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. ]]>

تبليغ
آشنایی با روش تهیه‌ی نان برنجی
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مواد اولیه:

کره : 100 گرم
روغن جامد : 100 گرم
پودر شکر : 75 گرم
آرد ذرت : 65 گرم
آرد سفید قنادی : 200 گرم
بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

روش تهیه:

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.منبع: آلامتو
مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ