6 دستور تهیه غذا با مرغ و برنج که حتما همین امروز امتحان کنید


اگر از درست کردن زرشک پلو با مرغ خسته شده اید و دنبال چند روش خیلی جدید و خوشمزه و بی نظیر از دستور تهیه غذا با مرغ و برنج هستید این مقاله را از دست ندهید. شاید خواندن این چند دستور تهیه غذا با مرغ و برنج شما را مجبور کند همین امروز یکی از یان غذاهای خوشمزه را بپزید. با ما همراه باشید. 1. کاسرول پاپریکای مرغ و...

تبليغ

اگر از درست کردن زرشک پلو با مرغ خسته شده اید و دنبال چند روش خیلی جدید و خوشمزه و بی نظیر از دستور تهیه غذا با مرغ و برنج هستید این مقاله را از دست ندهید. شاید خواندن این چند دستور تهیه غذا با مرغ و برنج شما را مجبور کند همین امروز یکی از یان غذاهای خوشمزه را بپزید. با ما همراه باشید.

۱. کاسرول پاپریکای مرغ و برنج

مواد لازم

– ۱ کیلو ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر

– ۵ حبه سیر خرد شده

– ۲ عدد پیاز یزرگ خرد شده

– ۲ عدد فلفل قرمز بزرگ خرد شده

– ۱ قاشق چایخوری پارپریکای تند یا ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

– ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

– ۲ فنجان آب مرغ کم نمک

– ۳ فنجان برنج

– ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

– ۶ قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

فر را از قبل روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مرغ را در یک ظرف شیشه‌ای یا سرامیکی ۰.۴۰۸ لیتری قرار داده و نمک و فلفل بزنید. آن را حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

در این هنگام، روغن را در تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر، پیاز، فلفل و ۴/۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آنها را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. اگر مخلوط خیلی خشک شود، یک یا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. پاپریکای شیرین و تند را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر بپزید. رب گوجه فرنگی را ریخته و یک دقیقه بپزید. آب مرغ و ۲ فنجان آب را اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا بپزد. اجازه دهید ۵ دقیقه بپزد تا غلیظ شود.

برنج را در ظرفی ریخته و مرغ و آب مرغ را روی آن بریزید. سس را روی تمام آن بپاشید. مخلوط را دوباره در فر گذاشته و ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن قهو‌ای شود. در آخر، روی آن جعفری ریخته و با خامه ترش سرو کنید.

مطلب مرتبط: ۶ دستور تهیه غذا با بال مرغ: از بال مرغ کبابی در فر تا بال مرغ سوخاری و باربیکیو

۲. پایلا

مواد لازم

– ادویه ترکیبی برای مرغ، طرز تهیه آن در زیر آمده است

– ۱ عدد مرغ (حدود ۲ کیلو)، به ۱۰ تکه تقسیم شود

– ۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر

– ۲ عدد سوسیس، به صورت ورقه‌های قطور برش بزنید

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۱ عدد پیاز خرد شده

– ۴ حبه سیر، له شده

– یک دسته جعفری خرد شده، مقداری را برای تزیین نگه می‌داریم

– ۱ کنسرو گوجه فرنگی (حدود ۵۰۰ گرم)، آب گرفته و له شده

– ۴ فنجان برنج برنج

– ۶ فنجان آب گرم

– زعفران

– نیم کیلو میگوی پوست گرفته و رگ‌گیری شده

– ۲/۱ فنجان نخود فرنگی، یخ زدایی شده

– برش لیمو برای سرو کردن

ظرف لازم برای این غذا

یک تابه بزرگ یا یک تابه کم عمق و پهن

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

مرغ را به ادویه آغشته کرده و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

– روغن را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. سوسیس را تفت داده و زمانی که قهوه‌ای شد، بیرون آورده و کنار بگذارید. مرغ را در تابه بریزید و زمانی که یک طرف به رنگ قهوه‌ای درآمد، با انبر، آنها را بچرخانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. آنها را از تابه درآورده و کنار بگذارید.

– در همان تابه با تفت دادن پیاز، سیر و جعفری، سس درست کنید. ۲ یا ۳ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. سپس، گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط، کاراملی شده و طعم‌ها ترکیب شوند، بپزید. برنج را اضافه کنید و روی آن آب بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا برنج بپزد و آب را به خود جذب کند. مرغ و زعفران را اضافه کنید. میگو را نیز اضافه کرده و روی برنج بگذارید. پختن میگو، ۸ دقیقه طول می‌کشد.ظرف را تکان داده و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه قل بخورد اما تفت ندهید تا برنج نرم شود. زمانی که غذا پخت و برنج مرطوب و پف دار شد، ۴۰ ثانیه حرارت را بالا ببرید تا بوی زیر برنج را حس کنید، حالا آماده است.

آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. با نخود، جعفری و برش لیمو تزیین کنید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی: ۵ نوع غذای جدید و محشر

۳. فیله مرغ پرتقالی با برنج

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری سرکه

– ۲ قاشق چایخوری عسل

– ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد بوداده

– حدود ۲۴۰ گرم نخود سبز

– ۳ عدد هویج متوسط، حدود ۲۴۰ گرم، پوست گرفته و نواری، یا دو و نیم فنجان رنده هویج آماده

برای مرغ

– اسپری روغن

– ۱ قاشق غذاخوری دانه کنجد

– ۴ فنجان برنج

– ۲/۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ

– حدود ۸۰۰ گرم سینه مرغ بدون پوست که به ۱۸ تکه ۴ در ۱۰ سانتی‌متری برش داده‌اید

برای سس

– نصف فنجان مارمالاد پرتقال کم شکر

– ۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

– ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

در یک کاسه بزرگ، سرکه و عسل را ترکیب کرده و روغن کنجد را اضافه کنید. نخود سبز و هویج را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. آن را کنار بگذارید تا طعم‌ها ترکیب شوند و مرغ و سس را درست کنید.

فر را از قبل روی حرارت ۴۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. یک صفحه توری را روی سینی فر گذاشته و با اسپری روغن کمی چرب کنید.

دانه‌های کنجد را در یک تابه نچسب کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. آنها را به مدت ۵ دقیقه بو بدهید تا طلایی شده و عطرشان آزاد شود. آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در یک کاسه کم عمق، کنجدهای بوداده، و پوست پرتقال را ریخته و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.

در ظرف دیگر، سفیده‌های تخم‌مرغ را هم بزنید. برش‌های مرغ را در مخلوط تخم‌مرغ و سپس در کنجد بگذارید و فشار بدهید تا به آن بچسبد. آنها را روی توری گذاشته و کمی روغن روی آنها اسپری کنید. مرغ‌ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آنها طلایی شده و مرغ بپزد.

در این هنگام، در یک تابه کوچک، مارمالاد و زنجبیل را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شده و خوب ترکیب شوند. از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.

در این مرحله برنج را به صورت کته سفید پخته در یک ظرف گرد بریزید. سپس مرغ را با سس و سالاد سبزیجات کنار آن سرو کنید.

مطلب مرتبط: انواع غذای هندی: ۱۰ دستور طرز تهیه خوشمزه ترین غذاهای هندی

۴. مرغ هلویی خوشمزه

مواد لازم

– ۱ قاشق غذاخوری روغن هسته انگور

– ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان (حدود ۶۲۵ گرم)

-یک پیمانه برنج

– ۲/۱ قاشق چایخوری نمک

– ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل

– ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

– ۳۰ میلی‌لیتر سس سویای کم نمک

– ۳۰ میلی‌لیتر سرکه

– ۶۰ میلی‌لیتر آب پرتقال

– ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

– ۲ حبه سیر، خرد شده

– ۱۲۰ میلی‌لیتر آب مرغ کم نمک

– ۴ عدد هلوی رسیده و سفت، برش‌های ۲/۱ سانتی‌متری ( یا ۳۰۰ گرم هلوی یخزده)

– ۲ قاشق غذاخوری بادام خرد شده

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط – بالا بگذارید

مرغ را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و هر طرف را ۲ دقیقه در تابه تفت دهید تا قهوه‌ای شوند.

– در این هنگام، شکر قهوه‌ای، سس سویا، سرکه و آب پرتقال را در یک کاسه کوچک ریخته و کنار بگذارید. زمانی که مرغ قهوه‌ای شد، آن را در بشقاب کشیده و کنار بگذارید.

زنجبیل و سیر را در تابه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. آب مرغ، مخلوط سس سویا و هلوها را به تابه اضافه کنید. حرارت را بالا برده، درب را برداشته، به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شده و هلوها نرم شوند.

مرغ را با سس به تابه برگردانید، حرارت را متوسط – کم کنید، درب ظرف را ببندید و ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود، بپزید

در این هنگام، بادام‌ها را در یک تابه خشک و روی حرارت متوسط تا زیاد و به مدت ۲ دقیقه بو دهید تا طلایی شوند و عطر آنها بالا بیاید.

سپس برنج کته پخته شده را به شکل گلوله های کوچک درآورید و در ظرف بچینید. کنار فواصل برنج مرغ را با سس و بادام بوداده سرو کنید.

مطلب مرتبط: پیش غذا: ۴۵ طرز تهیه انواع پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک

۵. ساتای مرغ و بادام

مواد لازم

– دو پیمانه برنج

– ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

– ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، تکه‌های حدود ۲ سانتی‌متری

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده

– ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده

– یک قوطی ۴۰۰ گرمی شیر نارگیل

– ۳/۱ فنجان کره بادام

– ۳۵۰ گرم نخود فرنگی

– ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

– ۱ عدد فلفل قرمز تند، خرد شده

– گشنیز تازه، برای تزیین

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

برنج را در آب جوش بریزید، سپس آبکشی کنید و بگذارید دم بکشد. پس از اینکه دم کشید در ظرف مناسب سرو کنید و منتظر مرغ ها شوید.

در این هنگام، روغن را در تابه روی حرارت متوسط- بالا بگذارید تا گرم شود. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۴/۳ قاشق چایخوری فلفل را روی مرغ‌ها پاشیده و در تابه بگذارید. حدود ۶ دقیقه بپزید و آنها را برگردانید تا هر دو طرف آنها بپزند و قهوه‌ای شوند. زنجبیل و سیر را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. شیر نارگیل، کره بادام، ۴/۱ فنجان آب و ۲/۱ قاشق چایخوری را اضافه کرده و بگذارید بپزند. نخود فرنگی‌ها را اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید تا رنگ آنها روشن شود. آبلیمو را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.

مرغ را روی برنج گذاشته و با فلفل و گشنیز سرو کنید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه پیتزا: ۲۰ دستور پخت پیتزا خانگی که فوق‌العاده خوشمزه و راحت هستند

۶. مرغ، سبزیجات و برنج به سبک خاورمیانه

مواد لازم

– ۴ فنجان برنج قهوه‌ای پخته

– ۱ قاشق غذاخوری روغن هسته انگور

– حدود ۲۳۰ گرم لوبیا سبز، پاک شده و به صورت مورب برش خورده

– ۱ عدد پیاز سفید بزرگ، خرد شده

– ۱ عدد فلفل قرمز بزرگ، خرد شده

– نمک

– ۴/۳ آب مرغ کم نمک

– ۲۸۰ گرم سینه مرغ پخته ریش شده، حدود ۲ فنجان

– ۴/۳ ادویه یا پودر دارچین

دستور تهیه غذا با مرغ و برنج

برنج را بر اساس سلیقه و مذاق خانواده آماده کنید. کناری بگذارید

روغن را در تابه عمیق روی حرارت بگذارید تا گرم شود. لوبیا سبز و پیاز را اضافه کرده و بپزید. ۵ دقیقه بپزید تا پیازها قهوه‌ای شوند.

فلفل‌ها و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید تا فلفل‌ها نرم شوند. آب مرغ را اضافه کرده و موادی که به ته ظرف می‌چسبند را جدا کنید. مرغ ریش شده، برنج، ادویه و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و ۱ دقیقه بپزید تا هیچ مایع اضافی باقی نماند. نمک بزنید. آن را در بشقاب کشیده، جعفری روی آن بپاشید و سرو کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- مژگان گوران

منبع:foodnetwork

۶ دستور تهیه غذا با مرغ و برنج که حتما همین امروز امتحان کنید

نوشته های مرتبط



تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ