طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب


خمیر نمکی نیز از خمیرهایی است که در مجسمه سازی کاربرد دارد و حتی به عنوان خمیر بازی بچه ها از آن استفاده می شود. بعد از تهیه خمیر نمکی می توانید آن را تا چند ماه در فریزر یخچال قرار دهید. برای خشک کردن خمیر نیز آن را در معرض هوای آزاد یا روی اجاق گاز قرار دهید. لطفاً تا پایان مطلب طرز تهیه خمیر نمکی ما را همراهی بفرمایید.

خمیر نمکی نیز از خمیرهایی است که در مجسمه سازی کاربرد دارد و حتی به عنوان خمیر بازی بچه ها از آن استفاده می شود. بعد از تهیه خمیر نمکی می توانید آن را تا چند ماه در فریزر یخچال قرار دهید. برای خشک کردن خمیر نیز آن را در معرض هوای آزاد یا روی اجاق گاز قرار دهید. لطفاً تا پایان مطلب طرز تهیه خمیر نمکی ما را همراهی بفرمایید.

مواد لازم

رب(اختیاری): ۲ قاشق رنگ مجاز خوراکی(اختیاری) آب: یک دوم تا سه چهارم فنجان نمک: یک فنجان آرد: ۲ فنجان قاشق فنجان اندازه گیری ظرف برای مخلوط کردن

طرز تهیه خمیر نمکی

در یک ظرف مناسب آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب

ابتدا یک دوم از آب را به مواد اضافه می کنید. در مراحل بعدی نیز باید آب اضافه شود. مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب

مواد را ورز دهید. اگر خمیر کمی خشک یا نرم است به آن کمی آب اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب به این ترتیب خمیر به دست آمده یک دست خواهد بود. این خمیر باید از انسجام کافی برخوردار باشد. در صورت تمایل می توانید یک تا ۲ قاشق رب به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب

اگر تمایل به تهیه خمیر رنگی دارید، می توانید چند قطره رنگ خوراکی به مواد اضافه کنید. برای رنگ طبیعی از مواد خوراکی مانند قهوه، زعفران، کاری و… می توانید استفاده کنید. برای پخش کردن رنگ، خمیر را به خوبی ورز دهید. برای نگه داری طولانی خمیر، آن را در بسته های پلاستیکی یا در زیپ کیپ داخل فریزر قرار دهید و حتما روی آن برچسب بزنید.

این خمیر اگر به خوبی بسته بندی و و ذخیره شده باشد، به مدت طولانی خواهد ماند. البته احتمال دارد در استفاده های بعدی به مقداری نمک، آب یا آرد نیاز داشته باشد. اگر کمی چسبناک شده باشد می توانید به آن آرد و آب بیفزایید و اگر خشک شده بود، مقدار کمی آب را با آن مخلوط کنید.

طرز تهیه خمیر نمکی و قالب گیری با قلب

خشک کردن خمیر نمکی

در ادامه طرز تهیه خمیر نمکی برای خشک کردن دو راه وجود دارد. وقتی که شما قالب های خمیر را زدید، می توانید آن را در هوای باز قرار دهید یا در فر بپزید تا خشک شود.

خشک کردن با هوای آزاد بیرون مناسب قطعات کوچک خمیر است و این میزان خشک شدن حدود ۲ تا ۷ روز طول می کشد. البته سایز قطعه نیز عامل مهمی در تعیین این دوره است.

شما می توانید اشکال خمیر نمکی بدون رنگ را در فر با ۹۰ درجه سانتی گراد بپزید. اگر درجه فر شما از ۱۰۰ درجه بیشتر است، زمان پخت را کاهش دهید. صرف زمان برای پخت آن ها به سایز و اندازه بستگی دارد و بین ۱۰ دقیقه تا چند ساعت متغیر است. برای پیش گیری از سوختن مرتب آن ها را چک کنید.

در ادامه طرز تهیه خمیر نمکی باید گفت که می توانید این خمیرها را در فویل بپوشانید. بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند و البته می توانید آن ها را با اکرلیک رنگ آمیزی کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هنرهای دستی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان