همیاری مردمی در عید ولایت/ اطعام 124 هزار نفری در هفت سالگی طرح ضیافت علوی
گروه اجتماعی ـ حجتالاسلام محمدامین فاطمیکیا با اشاره به اجرای طرح ضیافت علوی بنیاد غدیر خوزستان در هفتمین سال پیاپی آمار هدف اطعام را 124 هزار نفر عنوان کرد و افزود: این تعداد به بیش از 170 هزار پری غذا افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایکنا از خوزستان، هفتمین سال طرح ضیافت علوی امسال در خوزستان اجرا میشود. مراسم پخت و توزیع اطعام به مومنان و نیازمندان در شامگاه عید غدیرخم به همت فعالان مسجد الغدیر و کمک خیران با هدف ترویج و تبلیغ فرهنگ اهلبیت(ع) برگزار میشود.
هفتمین سال اجرای طرح ضیافت علوی در خوزستان
حجتالاسلام محمدامین فاطمی کیا دبیر اجرایی طرح ضیافت علوی بنیاد غدیر خوزستان در گفتوگو با ایکنا از خوزستان با اشاره به هفتمین سال اجرای این طرح گفت: طرح ضیافت علوی تا چهارمین سال خود فقط در اهواز و چند نقطه آن اجرا شد اما از سال 95 با تشویق ما برخی از شهرها هم در اجرای این طرح مشارکت کردند و طرح در دو سال 95 و 96 به صورت استانی به اجرا درآمد.
فاطمیکیا عنوان کرد: همچنین سال 96 هم در رایزنیهای صورت گرفته با بنیاد غدیر کشور این طرح به صورت کشوری اجرا شد و دبیرخانه طرح ضیافت علوی در بنیاد غدیر خوزستان راهاندازی شد.
موج احساسات مردمی نسبت به ولایت در عید غدیر
دبیر اجرایی طرح ضیافت علوی در خوزستان با اشاره به موج احساسات مردمی نسبت به ولایت در عید غدیر و تاکید روایات ائمه(ع) بر اطعام فقرا و مومنان در این روز گفت: نکته مهم این است که شعائر دینی ما دارای ویژگی نمادین هستند، عید غدیر و همه مناسک مربوط به آن همه حقیقت ولایت و امامت را در خود دارد؛ طرح دارای نتایجی با رویکردهای تربیتی همچون حس تعاون، همبستگی اجتماعی، مسئولیت پذیری نسبت به اجتماع و فرهنگ سازی و جامعه سازی است. همه مردم از همه اصناف جامعه حول محور ولایت در این طرح مشارکت دارند.
هدف اطعام 124 هزار نفری است اما بیشتر میشود
وی درباره اجرای طرح توضیح داد: از یک ماه قبل اقدامات تبلیغی و ستادی طرح توسط کارگروهها آغاز میشود. پس از مهیای مقدمات کار، آشپزها کار پخت را شروع میکنند. امسال طرح در 10 نقطه اهواز و 16 شهرستان استان اجرا میشود. شعار ما اطعام 124 هزار نفری است اما براساس آمار رسیده به بیش از 170 هزار پرس افزایش خواهد داشت که احتمال دارد در روزهای آینده هم بیشتر شود؛ همه مبالغ و هزینههای طرح ضیافت علوی خودجوش و مردمی تامین شده و حتی اگر نهادهای دولتی کمکی هم برای طرح داشته باشند برای پخت غذا استفاده نمیشود بلکه در امور مربوط به تبلیغات و... صرف میشود.
دبیر اجرایی طرح ضیافت علوی در خوزستان اظهار کرد: 10 نقطه اهواز شامل کوی سیدخلف، شریعتی جنوب، حصیرآباد، کوی مدرس، کوی علوی، ملاشیه، فاز 2 پاداد، بهارستان، باغ شیخ، شهرک دانشگاه در طرح شناسایی شدند که به صورت میدانی غذا در آن توزیع میشود؛ همچنین طرح در شهرهای اندیمشک، ایذه، باغملک، بهبهان، حمیدیه، دزفول، سوسنگرد، خرمشهر، شادگان، شوشتر، لالی، ماهشهر، مسجدسلیمان، هویزه، بندرامام و کارون به اجرا درخواهد آمد.
وی افزود: توزیع به دو شیوه میدانی و متمرکز انجام میشود؛ توزیع متمرکز و هدفمند در بیمارستانها و بخشهای شناسایی شده و البته توزیع در محل پخت غذا در جنب مسجد الغدیر هم صورت میگیرد.
فاطمیکیا با بیان اینکه هدف ما توانمندسازی افراد شناساییشده در طرح بوده است، گفت: با توجه به آنکه زیرساختهای تحقق این امر در اختیار کمیته امداد است ما افراد را به آنها معرفی میکنیم تا اقدامات لازم صورت گیرد. اقدام فرهنگی که همزمان با اجرای طرح هم انجام میشود، برگزاری مسابقه کتابخوانی «مناظره دکتر و شیخ» است.
وی بیان کرد: با همکاری صورت گرفته میان ما و کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان و موسسات خیریه افراد نیازمند شناسایی شدند و غذا میان مومنان و فقرا توزیع خواهد شد. همچنین همزمان با پخت غذا جشن متمرکز مردمی عید غدیر هم برگزار میشود که از سوی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خوزستان اهدا 400 کمک هزینه خرید جهیزیه در آن اعلام خواهد شد.
انتهای پیام