استقرار 45اکیپ نظارت بهداشتی بر ذبح دام درمرکزی همزمان باعیدقربان
منبع خبر /
مهر /
مرکزی /
28-05-1397
منبع خبر
/
مهر /
مرکزی
اراک- مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: همزمان با عید قربان، 45 اکیپ ثابت و سیار بازرسان بهداشتی و ناظران ذبح شرعی دامپزشکی استان مرکزی در مکان های مجاز عرضه دام زنده حضور می یابند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دامپزشکی استان مرکزی، محسن شانقی اظهار داشت: به منظور بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی در روز عید قربان ناظران ذبح شرعی از ساعت ۷ تا ۱۳ در محل کشتارگاههای دام استان مستقر و آماده ارائه خدمات هستند.
وی افزود: در روز عید قربان بازرسان بهداشتی و ناظران ذبح شرعی در قالب ۴۵ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۷۴ نفر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دام های قربانی در مرکز استان و شهرستانهای تابعه با اولویت کشتار دامهای قربانی در کشتارگاههای دام و مکانهای از پیش تعیین شده، را به صورت رایگان ارائه خواهند کرد.
شانقی ادامه داد: محل استقرار اکیپ های ثابت ناظر شرعی در میادین دام، کشتارگاه ها، شبکه های دامپزشکی شهرستان ها است و اکیپ های سیار هم به نقاط مختلف سرکشی دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: در زمینه احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو(CCHF) و ابتلای مصرفکنندگان از طریق مصرف گوشت به شهروندان توصیه میشود قبل از مصرف گوشت دامهای قربانی، آن را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.
شانقی اظهار کرد: هچنین توصیه می شود از کشتار دامهایی که دارای نشانههای درمانگاهی غیرطبیعی، آلودگیهای انگلی خارجی و قارچی و یا تبدار هستند خوداری کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دامپزشکی استان مرکزی، محسن شانقی اظهار داشت: به منظور بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی در روز عید قربان ناظران ذبح شرعی از ساعت ۷ تا ۱۳ در محل کشتارگاههای دام استان مستقر و آماده ارائه خدمات هستند.
وی افزود: در روز عید قربان بازرسان بهداشتی و ناظران ذبح شرعی در قالب ۴۵ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۷۴ نفر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دام های قربانی در مرکز استان و شهرستانهای تابعه با اولویت کشتار دامهای قربانی در کشتارگاههای دام و مکانهای از پیش تعیین شده، را به صورت رایگان ارائه خواهند کرد.
شانقی ادامه داد: محل استقرار اکیپ های ثابت ناظر شرعی در میادین دام، کشتارگاه ها، شبکه های دامپزشکی شهرستان ها است و اکیپ های سیار هم به نقاط مختلف سرکشی دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: در زمینه احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو(CCHF) و ابتلای مصرفکنندگان از طریق مصرف گوشت به شهروندان توصیه میشود قبل از مصرف گوشت دامهای قربانی، آن را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.
شانقی اظهار کرد: هچنین توصیه می شود از کشتار دامهایی که دارای نشانههای درمانگاهی غیرطبیعی، آلودگیهای انگلی خارجی و قارچی و یا تبدار هستند خوداری کنند.
کد خبر 4378579
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مرکزی
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!