مواد اولیه خمیر:
هفت عدد سیب زمینی شیرین متوسطیک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
یک عدد حبه سیر
یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
پنیر موزارلا
مواد اولیه رویی پیتزا:
نصف پیاز خرد شدهنصف فلفل دلمهای
یک پیمانه کلم بروکلی
453 گرم گوشت بوقلمون
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل
سه چهارم پیمانه سس گوجه فرنگی
70 گرم پنیر موزارلای کم چرب
اسپری اشپزی
روش تهیه:
ابتدا فر را با دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. سینی فر را با اسپری آشپزی با روغن آغشته نمایید.سیب زمینی شیرین را بشویید . آن را برش دهید. آن را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. روغن زیتون ،سیر، پاپریکا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. آن را به آرامی هم بزنید. برشهای سیب زمینی را در ته ظرف بچینید.
حالا باید سبزیجات را آماده کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی را روی سیب زمینی بریزید. کمی روغن روی آن بریزید. بر روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. سپس به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
در این میان یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت متوسط بگذارید. کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت بوقلمون، نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید.
مواد را از داخل فر خارج کنید. روی آن پنیر بریزید. سپس گوشت بوقلمون آماده شده را روی آن بریزید.منبع: آلامتو