ته چین شوید باقلا با مرغ|خوشمزه ترین ته چین ایرانی|شوید باقلا


ته چین شوید باقلا با مرغ|خوشمزه ترین ته چین ایرانی|شوید باقلا ته چین شوید باقلا با مرغ,طرز پخت ته چین شوید باقلا با مرغ,خاصیت باقالی مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ باقلا پخته   1 پیمانه برنج  2 پیمانه شوید خشک   1/2 پیمانه زرده تخم مرغ  2...

فهرست سرفصل ها

ته چین شوید باقلا با مرغ|خوشمزه ترین ته چین ایرانی|شوید باقلا مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ خواص دارویی باقلا مضرات باقلا

ته چین شوید باقلا با مرغ|خوشمزه ترین ته چین ایرانی|شوید باقلا

ته چین شوید باقلا با مرغ|خوشمزه ترین ته چین ایرانی|شوید باقلاته چین شوید باقلا با مرغ,طرز پخت ته چین شوید باقلا با مرغ,خاصیت باقالی

مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ

باقلا پخته ۱ پیمانه برنج ۲ پیمانه شوید خشک ۱/۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۲ عدد سینه مرغ پخته ۱ عدد ماست ۱ پیمانه زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده ۲ عدد نمک و روغن به مقدار لازم کره به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید. در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیاز داغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط، مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی “ته چین” بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.

خواص دارویی باقلا

طبع باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد. ضماد باقلا جوش و کورک را می رساند و چرک را خارج می کند. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید. باقلا را اگر با سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید اسهال مزمن را درمان می کند. ضماد باقلا با شنبلیله و عسل برای نرم کردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است. دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است. برای رفع التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن باید یک مشت برگ باقلا را با نیم لیتر آب بجوشانید و بگذارید کمک سرد شود و انگشتان خود را به مدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود. برای رفع گرفتگی صدا باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط کنید و بخورید. برای درمان تکرر ادرار از جوشانده ریشه باقلا استفاده کنید. جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است. دم کرده گل باقلا سنگ کلیه را دفع می کند و برای قولنج های کلیوی مفید است.

مضرات باقلا

باقالا در بعضی از اشخاص تولید نفخ و سنگینی سر و معده می کند برای جلوگیری از این عوارض باید ابتدا باقلا را پوست کنده و بجوشانید و آب آن را دور بریزید. سپس به آن مقداری آب اضافه کرده و بعد از پختن با روغن بادام و ادویه گرم مانند دارچین و فلفل بخورید.

مصرف باقلای تازه ممکن است تولید مسمومیت و حساسیت شدید کند که گاهی موجب مرگ می شود، بنابراین باید در خوردن باقلای تازه و خام احتیاط کنید. معمولا ً اشخاصی که به باقلای تازه حساسیت دارند فاقد یک آنزیم مخصوص هستند.

منبع : sarashpazpapion.com

loading...
***
loading...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع پلو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر چهره زمین تا آسمون فریبا نادری ! / این اون نیست ! + 2 عکس که نمی شناسیدش !