طرز تهیه کیک اسفنجی با ماست و نکاتی برای بهبود پخت آن
کیک اسفنجی یکی از سادهترین و در عین حال پرکاربردترین کیکها است. این کیک در انواع ساده، با ماست، خامه، کرم و مربا و... تهیه میشود اما کیک اسفنجی با ماست یکی خوشمزهترین انواع آن است. در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی با ماست و فوت و فن مربوط به آن را بخوانید.
ستاره | سرویس آشپزی - کیک اسفنجی با ماست یکی از انواع کیکهای اسفنجی است که طعم بسیار خوبی دارد. در این مطلب قصد داریم این کیک را با روشی ساده آموزش دهیم.
موارد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با ماست
در ادامه مواد مورد نیاز برای طبخ این نوع از کیک را مشاهده میکنید.
مواد لازم | |
تخم مرغ |
۴ عدد
|
آرد کیک |
۲۵۰ گرم
|
ماست غلیظ |
۱ پیمانه
|
شکر |
۲۰۰ گرم
|
بیکینگ پودر |
۱/۲ قاشق مرباخوری
|
روغن |
۱۵۰ گرم
|
رنده پوست پرتقال یا لیموترش |
۱ قاشق مرباخوری
|
چند نکته: هر قاشق غذاخوری آرد کیک یا شکر معادل ۲۵ گرم است. بنابراین چنانچه به ترازوی آشپزخانه دسترسی ندارید، میتوانید از این طریق مواد لازم را اندازهگیری کنید. رنده پوست پرتقال یا لیموترش برای طعم دادن به کیک استفاده میشود و به جای آن میتوانید از وانیل نیز استفاده کنید. به یاد داشته باشید که در استفاده از طعم دهندهها زیاده روی نکنید زیرا نه تنها به خوش طعم شدن کیک کمکی نمیکند، بلکه نتیجه عکس خواهد داشت. پیش از آنکه ماست را به مواد بیفزایید، حتما مقداری از آن را بچشید و از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی با ماست
۱- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. دقت داشته باشید که زرده قاطی سفیده نشود، زیرا در اینصورت سفیدهها پف نخواهد کرد.
۲- شکر و رنده پوست پرتقال را کم کم به زردهها اضافه میکنیم.
۳- مواد را آنقدر به هم میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود.
۴- در ادامه روغن را نیز مواد اضافه میکنیم.
۵- سفیدهها را جداگانه آنقدر هم میزنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.
۶- در ظرف دیگری بیکینگ پودر و ماست را مخلوط میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط گردد.
۷- مخلوط ماست و بیکینگ پودر را با مخلوط زرده و... قاطی میکنیم و به هم میزنیم. سپس سفیده را نیز آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و به سرعت آرد را نیز به آنها میافزاییم.
۸- یک قالب مناسب به فرم دلخواه را از قبل چرب کنید و مایع کیک که آماده شده است را به آرامی وسط قالب بریزید. اجازه دهید مایع به آرامی در تمام ظرف پخش شود. برای آنکه مایع کیک کاملا یکنواخت شود سه بار به آرامی قالب را روی میز بزنید.
۹- فر را از قبل گرم کنید و قالب را روی طبقه پایین بگذارید. درجه حرارت فر باید روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم شود. حدود یک ساعت زمان برای پخت کامل کیک در این دما کافی است.
اکنون کیک اسفنجی با ماست شما آماده است و میتوانید آن را از قالب خارج کنید. این کیک بسیار لطیف و خوشمزه است.
نکاتی در مورد طبخ کیک اسفنجی با ماست
در ادامه نکاتی را در مورد طرز تهیه کیک اسفنجی با ماست ذکر میکنیم که برای بهبود کیفیت آن باید مورد توجه قرار گیرد.
این کیکی ساده، لذیذ و مناسب برای عصرانه و نیم چاشت است. میتوانید این کیک را برای کودکانتان نیز درست کنید و در طول روز به عنوان یک میان وعده کامل به آنها بدهید. کیک اسفنجی با ماست علاوه بر آنکه سریع آماده میشود، بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوانید برای میهمانیهای عصرانه نیز این کیک را درست کنید.