طرز تهیه پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی یه دسر فوق العاده محبوب و خوشمزهس که کوچولو ها هم خیلی از خوردنش لذت میبرن. طرز تهیه پودینگ شکلاتی خیلی راحته و مواد ساده ای هم میخواد. این دستور پودینگ شکلاتی برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت پودینگ شکلاتی :
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شیر دو و یک چهارم پیمانه شکر یک سوم پیمانه عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه پودینگ شکلاتی :
قاشق نشاسته ذرت و ۲ قاشق کاکائو رو تو یه کاسه میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
یک چهارم پیمانه شیر اضافه میکنیم.
مواد رو تا زمانی که هیچ گلوله ای توش نمونه و مخلوط یه دست بشه هم میزنیم.
۲ پیمانه شیر رو تو شیرجوش میریزیم و روی شعله میذاریم تا گرم بشه.
شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا تو شیر حل بشه.
شعله رو کم کم میکنیم و خمیر کاکائو و نشاسته ذرت رو اضافه میکنیم.
بلافاصله شروع به هم زدن با همزن میکنیم.
میذاریم روی شعله ملایم بمونه و مرتب هم میزنیم تا پودینگ غلیظ بشه.
پودینگ باید یک لایه پشت قاشق رو بپوشونه و آروم از قاشق چکه کنه.
حرارت رو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم.
پودینگ رو بلافاصله بین کاسه ها تقسیم میکنیم.
روی کاسه ها رو با ورق آلومینیومی میپوشونیم.
چند ساعتی پودینگ رو تو یخچال میذاریم تا غلیظ و مخملی بشه.
برای سرو هم میتونین یه کم شکلات روش رنده کنین یا از میوه ها یا مغزهای دلخواه برای تزیینش استفاده کنین.