طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانی


طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانی طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ,خورشت آلو مسما مواد لازم خورش آلو مسمای گیلانی **آلو قیسی 2 تا 3 عدد...

فهرست سرفصل ها

طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانی مواد لازم خورش آلو مسمای گیلانی طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی نکات مهم درباره پخت خورش آلو مسما خواص قیسی خواص آلو سیاه
طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانی
به این مطلب چند ستاره میدی ؟

طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانی

طرز تهیه خورشت آلو مسما,خورش آلو مسمای گیلانیطرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ,خورشت آلو مسما

مواد لازم خورش آلو مسمای گیلانی

**آلو قیسی 2 تا 3 عدد برای هر نفر** گوشت مرغ 1 تکه برای هر آلو سیاه 2 تا 3 عدد برای هر نفر پیاز 2 عدد شکر 2 قاشق غذاخوری زردچوبه مقداری

**قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. قیسی یکی از سوغاتی های شهرستان بردسکن می‌باشد.**

طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

ابتدا تکه های مرغ را داخل قابلمه ای متوسط می ریزیم و با کمی آب و زردچوبه روی شعله گاز می گذاریم, و پس از آنکه گوشت ها نیم پز شدند، آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم به مرغ اضافه می کنیم. هر وقت که مرغ و آلو کاملا پخت، پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم به همراه شکر به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.

نکات مهم درباره پخت خورش آلو مسما

اگر در حین طبخ متوجه شدید که مرغ ها کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغ ها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند. این خورش باید آب کمی داشته باشد. پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت. میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست. طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

خواص قیسی

حفظ قند خون در مقدار طبیعی و کاهش کلسترول خون فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری‌های روده‌ای جلوگیری می‌کند منبع عالی از فیبر غذایی، به ویژه پکتین و سلولز, سرشار از ویتامین ث و آهن تنظیم فشارخون , بهبود عملکرد دستگاه گوارش تقویت بینایی چشم، جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و آب مروارید

توصیه: زکریای رازی نیز خوردن قیسی را با مغز گردو به مقدار ۵۰ گرم به مدت ۷ روز توصیه می‌کند چراکه این داروی بسیار خوبی برای لوزالمعده و ورم روده محسوب می‌شود.

خواص آلو سیاه

مناسب برای بیماران دیابتی و رژیم های کاهش وزن،کاهش یبوست سرشار از ویتامین C،غنی از ویتامین A و منبع آهن (برای درمان کم خونی) بهبود حالات روحی و خلق و قو سلامت قلب و عروق،حفظ سلامت استخوان کاهش ابتلا به زخم معده جلوگیری از بروز انواع بیماری های قلبی و عروقی، بیماری ها و ناراحتی های گوارشی کنترل و کاهش فشارخون، قند خون، چربی خون، اختلال حواس، مننژیت

گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم

منبع: برترینها

loading...
***
loading...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


40 عکس نقاشی دخترانه جدید، ساده، زیبا، فانتزی و آسان برای پروفایل